Фаталният Ден #13 на RSS Дандания

от Тодор Христов на 28.07.2008

Премина фаталният ден #13 от RSS Дандания, но слава Богу, нищо фатално не се случи в него, освен за един от участниците в състезанието – Ikonomika.org, който слезе доста под началния си брой RSS абонати. Предполагам, че това е съвсем временно явление и още от утре този блог ще възстанови позициите си, поне отчасти.

Нека видим какво става в таблицата с класирането по Feedburner:

 1. Водач вече повече от 10 дни е NovaVizia.com, след +38 за деня и общ резултат +187 RSS абоната. Очакванията ми са, че утре твърдо ще премина границата от 200, като реалистично ще се надявам да достигна около +240-250 абоната, плюс минус няколко.
 2. След втория ден на този уикенд втори се нарежда BelchoHristov.com с +10 за деня и общо +44 нови RSS абоната от старта на състезанието.
 3. Третото място днес е за Kaka-Cuuka.com, който мръдва с +1 нагоре и така е общо с +40 RSS абоната след края на днешния ден.
 4. Четвърти е Oggin.net със само -1 за деня, което дава общо +24 RSS абоната в таблицата на временното класиране.
 5. Петото място е за Dzver.com, който регистрира спад от -7 абоната и така в момента е с +6 RSS абоната от началото на състезанието.
 6. Шестото място е за Ikonomika.org, който блог във фаталния ден номер 13 продължи със спада от уикенда и след нови -10 абоната вече е с -26 абоната от началото на RSS надпреварата.

Съвсем логично на фона на индивидуалните резултати, в отборната надпревара единият отбор размазва другия, поне днес, тъй като:

 • Dzver.com + Ikonomika.org + Kaka-Cuuka.com + Oggin.net са общо с +44 RSS абоната.
 • BelchoHristov.com и NovaVizia.com са общо с +231 RSS абоната.

Разбира се, тази голяма разлика ще бъде не чак толкова голяма още утре, и все пак преднината не е за подценяване от съперниците ми.

За утрешния ден изходните данни на блоговете са:

 • BelchoHristov.com – 361 RSS абоната
 • Dzver.com – 325 RSS абоната
 • Ikonomika.org – 377 RSS абоната
 • Kaka-Cuuka.com – 297 RSS абоната
 • Oggin.net – 303 RSS абоната
 • NovaVizia.com – 1718 RSS абоната

Вижте всичко от развоя на RSS Дандания от вчерашния ден.

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.


Вижте и това:

{ 1 trackback }

Завърши втората седмица на RSS Дандания!
07.29.08 at 14:07

{ 0 коментара… коментирайте сега }

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.


+ four = 11