WordPress ресурси, блогове, социални мрежи и SEO: 08.09.2008

wordpress ресурси блогове социални мрежиВнимание, внимание… излъчва информационна агенция “Alabala.org”, с 21 от най-свежите и важни неща от света на блогосферата.

Има опасност това да се превърне в трайна рубрика с богатство от ръчно селектирани полезни линкове, така че имайте го предвид…

WordPress и плъгини

Монетизация

Социални мрежи

  • 5 начина да успеем в Stumble Upon – ето няколко от тях, приложими и за останалите социални мрежи: (1) Не гласувайте само за вашите статии, (2) Това, че гласувате за чужди статии не вреди на вашите собствени и (3) Интегрирайте се в общността на социалната мрежа.
  • Как да си пробием път в Yahoo Buzz с блога си, за да застанем на началната страница и оберем трафика за деня – трета част от материала.
  • Петър Стойков ще участва в Blog Camp в Сърбия (в Ниш). Това не е точно новина от света на социалните мрежи, но сама по себе си инициативата е пример за създаване на офлайн и онлайн мрежа от познанства.

Блогове и блогъри

SEO

Статистика

Разни

5 thoughts on “WordPress ресурси, блогове, социални мрежи и SEO: 08.09.2008

  1. Ако знаех, че този блог ще стане информационна агенция, щях да спра брат ти за автограф, като го видях до Пикадили :)
    Чудя се какви пари могат да се правят от афилиейт програма, която плаща 2 лв. на продажба. Интересно какво volume реализират?
    Полезни линкове, продължавай в същия дух!

  2. За афилиейт програмата на Sedem.bg нямам представа, защото аз не съм включен в нея (нямам подходящ за целта блог), но колко повече може да се плаща за тениска, която струва общо 15-20лв.? Нормална е комисионната.

  3. Комисионната е ОК в процентно отношение. Но това не променя факта, че на продажба се печели по 2 лв. За да се изкарат добри пари ще са нужни доста продажби месечно.

Comments are closed.