Roxette: Spending my Time

  • el
  • es
  • id
  • pt
  • se
  • от Тодор Христов на 04.10.2008





    Шведите от Roxette ми бяха любима група в миналото, а и до днес слушам с удоволствие техни изпълнения. Даже си спомням, че като студент си бях купил соло албум на вокалистката на Roxette, в който всичките песни бяха на шведски – много странен език.

    От време на време, когато съставям някои от блог-постовете си, продължавам да слушам Roxette. Нямат нищо общо с прогресива, на пръв поглед, но са супер.

    Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


    Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.




    Вижте и това:

    { 6 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

    1

    Бранимир Парашкевов 05.10.08 в 01:10

    Аз винаги съм ги харесвал…страшни са. А чувало ли се е нещо ново за събирането им? Солистката се възстанови от нейното раково заболяване, което е официалната причина да спрат да пеят.

    2

    Свил 05.10.08 в 04:10

    Колега, въпреки че сме от малко различни поколения , и аз се сещам че ги слушах навремето. Мерси за приятния спомен ….

    3

    Тодор Христов 05.10.08 в 08:10

    Да, имам чувството, че всяка тяхна песен е хит, това си е умение, което рядко се среща.

    4

    Руми 05.10.08 в 10:10

    Обожавам ги, преди няколко седмици си купих двоен техен диск с най-доброто, което са правили (преди имах всичките им албуми, но уви така се случи, че изчезнаха). Много обичам докато карам да слушам и да си пея Spending my time, текстът е невероятен.

    5

    Тодор Христов 05.10.08 в 10:10

    Бранимир, не съм чувал нищо за възстановяването от рак, даже, да си призная, от теб разбирам за това. Дано се е оправила!!

    Руми, как ти изчезнаха дисковете?

    6

    Руми 05.10.08 в 11:10

    Тодор, не ми ги откраднаха, бях ги занесла в офиса, в който работех и като напуснах забравих да ги взема и след това не исках вече да ходя там. Не е загуба, дискове има навсякъде.

    КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

    Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.