50 Lions nyerőgép online - játssz ingyen vagy valódi pénzben Olvassa el az Aristocrat 50 Lions nyerőgépéről szóló kritikánkat. Játék előtt tekintse meg a játékosok értékelését és véleményét 50 Lions nyerőgépről. 50 Lions nyerőgép

50 Lions vitathatatlanul vezető szerepet tölt be a Aristocrat kiadásainak átfogó istállójában, más>Geisha és a

Tiki Torch. A gép összetéveszthetetlen oroszlánjairól, gyémántjairól és vörös rózsáiról ismert. Amikor elsétálsz egy 50 oroszlán gép mellett, és hallod az oroszlán üvöltését, nyugodtan feltételezhetjük, hogy a játékos átlagon felüli pörgetést szerzett, ha nem nagy jackpotot.

Kattintson ide, hogy nyerőgépekkel játsszon a legjobban értékelt kaszinónkban!

Ez a gép 5 soros, videó formátumban található. Maga a játék meglehetősen egyszerű, ha tudja, mit kell keresnie a jól fizető szimbólumok és bónuszkörök útján. Míg a gyémánt az elérhető legértékesebb szimbólum, érdemes megjegyezni, hogy csak nagy mennyiségben találhatók meg egy bónuszkör során. Ha nem vesz részt bónuszkörben, a Az elsődleges cél az, hogy megszerezz egyet, de még mindig nagy nyereményt érhetsz el, ha egymás után több oroszlánt fogsz kirakni a táblára.
Az oroszlánokat egymás után kell megtalálni, a bal vonaltól kezdve. A legoptimálisabb eredmény, és kivételesen ritkán fordul elő, egy egész tábla tele oroszlánokkal. Ha elég szerencsés vagy, hogy ilyen pörgetést végez, vagy akár bármi közel áll hozzá, biztos lehetsz benne, hogy nagy fizetési nap előtt állsz.
Magas limitű 50 Lions játékok a kaszinók többségében megtalálhatók. Ha azonban kisebb limites gépekkel játszik, még több lehetőség áll rendelkezésére. Az 50 oroszlán gyakorlatilag minden elképzelhető tétméretben megtalálható, a fillérektől kezdve pörgetésenként akár 25 dollárig vagy annál is többig. Bár a bónuszköröket minden bizonnyal nehéz elérni, elég szépen kifizetődnek.

Bónuszkörök 50 oroszlánban

Az 50 Lions bónuszkörét könnyű megérteni, de valójában nehéz megvalósítani. Mint minden tapasztalt nyerőgép játékos Tudd, minél nehezebb bónuszkört szerezni egy adott gépen, annál valószínűbb, hogy potenciálisan jelentős kifizetést eredményez.

Ahhoz, hogy bónuszkört szerezzen 50 oroszlánban, ami 8 pörgetés, csak egy útvonala van. Ezeket az ingyenes pörgetéseket úgy kaphatja meg, hogy az első három oszlop mindegyikére egy-egy piros rózsát helyez el. Nem kell pontosan ugyanazon a vonalon lenniük, hanem csak balról jobbra, oszloponként egy, három oszloppal egymás után. Amikor elér egy bónuszkört, riasztást, csengőt, jackpot típusú hangot fog hallani, amely jelzi a bónuszkör kezdetét.

Kattintson ide, hogy nyerőgépeket játsszon a legjobban értékelt kaszinónkban!

Miután eltalálta ezt a három piros rózsát, rajtad múlik, hogy megnyomja-e bármelyik gombot, és elkezdi a játékot. A bónuszkörök különösen izgalmasak ebben a játékban, mert a gyémántok vadak és nagy időt fizethetnek. Még akkor is, ha általában meglehetősen középszerű szimbólumokkal rendelkezik, ha az asztal nagy részét gyémántokkal tudja feltölteni, akkor garantáltan nagy győzelemmel távozik.

Jackpotok 50 oroszlánban

A jackpot megszerzése 50 Lions-ban nem szörnyen nehéz, feltéve természetesen, hogy először eljuthat a bónusz körbe. Ezzel együtt nagy nyeremény történhet egy rendszeres pörgetés során is, ha nagyszámú oroszlánt tudsz sorrendben biztosítani. Ha az a célod, hogy nagy nyereményt érj el, akkor először szinte mindig bónuszkört kell szerezned.
Az 50 Lions magas kockázatú, magas jutalommal járó természetéről ismert. Gyakran előfordul, hogy végül kiüt, de ha profitál, akkor valószínűleg szilárd többszöröse lesz. Elég ritka olyan játékost találni, aki képes egymást követő bónuszköröket elérni ezen a konkrét napon játék, ezért nem számíthat arra, hogy nagy gyakorisággal találja el őket.
Akár nyersz, akár veszítesz, és különösen, ha olyan szerencsés vagy, hogy bármilyen megtérülési típusú bónuszkört kapsz, biztosan nagyon jól fogod érezni magad az 50 Lions játékban. Ha ismered és élvezed az arisztokrata játékok más fajtáit, különösen a hasonló formátumúakat, akkor mindketten felveszed az 50 oroszlán árnyalatait, és remekül fogod érezni magad velük.

{ 15 коментара }