За блога и мен

Alabala.org е блог за блогове. Всичко за този блог можете да научите, като се поразходите из него.

Ако искате да се абонирате за RSS фийда на Alabala.org или за бюлетин по е-мейл, за да получавате първи най-новите материали тук, ето как можете да сторите това:

  RSS абонамент

Или, абонамент с е-мейл:

Ако се абонирате за блога ми с е-мейл адрес, моля имайте предвид, че няма да ви изпращам спам, нито да споделя вашия е-мейл с трети страни. Винаги, когато поискате, можете да се отпишете от абонамента си.

Иначе за мен, Тодор Христов, можете да прочетете още сега тук.

Основният блог, в който вземам участие е NovaVizia.com - издание за мениджмънт, бизнес и развитие. Това е 100% безплатно издание, което се чете от хиляди делови българи всеки месец. Това е един от най-посещаваните български блогове в момента, надявам се, че ще запазя тази тенденция и занапред.

Фирменият ми сайт е SitaManagement.com. Ако търсите професионални консултации и обучения, които имат смисъл и вършат работа в сферата на управлението, управлението на човешките ресурси, ефективната работа в екип и успешните продажби - посетете сайта и се свържете с мен или колегите ми, за да отправите своето питане.

Друг проект, в който вземам активно участие е Websita.com - първият български сайт за работа в екип. Ако търсите начини за повишаване на ефективността на екипите, в които работите или дори ръководите - посетете това място.

Едно от по-новите ми блог начинания е JobHow.org. Това е блог за работата, която трябва да свършим, за да спечелим мечтаната работа. В JobHow.org ще намерите материали за автобиографиите, мотивационните писма, поведението в интервю за работа и др.

И не на последно място, поддържам бизнес микроблога Sovalka.com. Това са кратки препратки към различни материали - както такива, които съм съставял сам, така и към външни блогове.

Благодаря за вниманието и приятен престой в Alabala.org.