MyBlogLog стартира блог състезание

Блог състезание MyBlogLogСоциалната блог мрежа MyBlogLog.com организира от днес блог състезание, което ще продължи до 30 Ноември 2023.

Идеята на състезанието е проста – блогът, който покаже най-голямо нарастване на членовете на своята блог общност, ще спечели награда. А наградата е безплатен професионален редизайн на блог темата на спечелилия блог.

За съжаление, едно от правилата на състезанието е че в него могат да участват само граждани на САЩ. Това възпрепятства включването на български блогъри, които вече съвсем не са малко в MyBlogLog.

От друга страна обаче, ако проявявате интерес към блоговете, най-малкото можете да следите развитието на състезанието и кои ще са блоговете, които ще заемат челни места в крайното класиране.

Това можете да направите на специална страница със всички записали се блог участници, като срещу всеки от тях стои и броят на новите членове на техните блог-общности.

Още в първия ден след обявяване на блог състезанието, вече има общности с по 15, 20 и дори 40 нови члена. До този момент са се записали над 100 блога, а заявки за състезанието тепърва ще се правят днес и в близките дни.

Интересно е да се види кой ще финишира пръв.

Интересно ми е също да видя подобна блог мрежа в България – мрежа, в която блогърите правят свои общности и комуникират с членовете на тези общности. Може би някой хубав ден, с увеличаване на блогърите у нас, и това ще се случи?

А междувременно, докато чакаме това да се случи, ето линк към блог общността на Alabala.org в MyBlogLog, в случай, че искате да се присъедините.