Avtorentacar състезанието по SEO е на финалната права

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 26.02.2009

  SEO състезанието за купата “Avtorentacar” е на път да приключи с края на месец Февруари. На първо място засега е Avtorentacar Bulgaria, и остава само да видим дали няма да има някаква сериозна изненада в последните дни и часове на играта.

  Шест месеца времетраене на подобно състезание не са малко време и в рамките на този срок avtorentacar-състезателите трябваше да вложат максимума от усилията си по оптимизация за търсачки (или по-точно оптимизация за Google). Кой как се е справил може най-добре да прецени за себе си, но като цяло, конкуренция в (за) челната тройка имаше през цялото време.

  Състезанието бе интересно за мен, като неспециалист, и подобно на “яицазимитпо лъгуг” надпреварата ме научи на някои неща, както и затвърди в мен убеждението, че с голяма воля и много труд нещата могат да се получават.

  Успех на всички участници на финалната права!

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.


  Вижте и това:

  { 1 коментар… прочетете го по-долу или добавете ваш }

  1

  Почистване 28.02.09 в 15:02

  Оги изкара късмет, че не се включих аз в състезанието. Резултатите щяха да са други :D Шегата на страна, аз не научих нищо от това състезание. Как може да се научи нещо, след като победителя има 200k+ линкове? Ами то паркиран домейн да беше, пак щеше да е първи :)

  Много съдържание и редовно плюс стотици хиляди линкове. Мисля, че всички го научиха това, но не на всички им се отдава да го постигнат. Особено момента с линковете. Поздравления на Оги, разбира си ги нещата, а освен това, както той сам каза “работи с точните хора”. Това ако не е предпоставка за успехи, здраве му кажи.

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.


  seven − = 1