Google Analytics окончателно с новата визия (старата е вече в историята)

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 21.07.2007

  Google Analytics

  Статистическата програма за следене на трафика на интернет сайтове Google Analytics окончателно премина работа под обновения си интерфейс и функционалности.

  Новата версия на Google Analytics бе въведена от Google в началото на Май. Първоначално от Google бяха обявили, че ще запазят работата и на старата, и на новата версия на Google Analytics до 18.07.2007г. В интерес на истината, вчера, 20.07., старата версия бе все още достъпна, но от днес това вече не е така.

  Първоначалната ми реакция, когато се запознах с новата версия на Google Analytics бе позитивна. След това, когато разгледах на спокойствие всички възможности на статистическия модул, в мен се запази само позитивното отношение към дизайна, докато във функционален план някои от важните опции на старата статистика незнайно защо липсваха.

  В крайна сметка, от екипа на Google Analytics се вслушаха в многобройните идеи, съвети и критики, които получиха от множество форуми и блогове и развиха допълнително възможностите на статистическия модул. Ето как, днес Google Analytics предлага истинско богатство от възможности за анализ и управление на сайтове.

  Аз лично следя развитието и на 5-те ми блога чрез Google Analytics и трябва да призная, че съм изключително доволен. В отделна статия ще ви запозная с всички важни възможности на този безплатен софтуер.

  Ако имате уеб сайт или блог, но нямате акаунт в Google Analytics, създайте си такъв сега.

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.


  Вижте и това:

  { 0 коментара… коментирайте сега }

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.


  7 + two =