Първото ми видео-интервю

Преди два дни взех първото си видео-интервю, по време на семинара по маркетинг на Филип Котлър. Поставям видео-интервюто си тук не толкова защото е по темата за блоговете (всъщност, няма нищо общо), а защото за пореден път се убеждавам в силата на видеото в интернет и по-конретно, в блог.

Трябва да започна да правя повече видео-интервюта в блоговете си, мисля, че е правилна стъпка напред. И няма никакво значение дали камерата трепери леко, какъв е декорът наоколо, колко скъпа е камерата, с която се снима… по-важното е, че както и да го погледнеш, е по-ефектно и по-различно. Освен това се приема чудесно в социалните мрежи и медии и е повод за вирусен маркетинг.

Вие как смятате, или може би вече имате практика за видео във вашите блогове? Знам за няколко български блога, които правеха (и правят) видео-клипове, Ангел Грънчаров е първото име, за което се сещам, има и други като че ли, но с по-епизодично видео-актуализиране…

7 thoughts on “Първото ми видео-интервю”

  1. Интервюто е супер, гласът ти звучи супер, единствено от СЕО гледна точка може да напишеш въпросите си към Дима и нейните отговори (евентуално (?!)) - прави и пускай по-често видео-интервюта!

  2. Ивелина, принципно е така, повече текст е винаги по-добре. Умишлено не съм търсил допълнително подсилване с текст, защото и така материалът излиза отгоре при търсене с основните думи за тази статия, които са “Дима Костова” и “LifeTime Events”, но иначе от SEO гледна точка споделям идеята. :-)

  3. Без съмнение, така стои много по-добре! Аз имам лек опит с видеото в блоговете. Откакто направихме сайта за готварски рецепти http://www.gotvarski.com с видео към всяка рецепта, е номер едно по “готварски”, “готварски рецепти” и други търсения в Гугъл. Но определено е по-добре и за читателите! Поздравления за новото начинание! Вече без видео сме заникъде! Или поне ако имаме възможност да направим или да сложим видео, грехота е да не го направим!

  4. и на мен ми хареса идеята ти за интервиута!браво :)

  5. Да ви … у мъжете прости. Изписвате сума коментари иначе, ама никой да не спомене, че тя е готина. :)

    Айде, доколкото знам, интервюиращия е женен ама … 😉

  6. Бива я каката, ама и аз съм женен!

  7. ьаьаь наистина е яка мацката :)

Comments are closed.