Ping.bg

ping-bg.jpg

Не са изминали и няколко седмици от появата на няколко нови социални мрежи у нас, и Ping.bg вече е факт.

Регистрирах се в Ping.bg незабавно, след като разбрах за тази мрежа и дори добавих тестово една моя статия. За 5 минути получих няколко положителни гласа към статията си, в добавка и един коментар.

Първите ми впечатления от Ping.bg са много добри! Ето какви възможности предлага на този етап тази социална мрежа:

 • Приятен дизайн, решен в Web 2.0 цветове.
 • Тагове.
 • Лични профили на всеки потребител.
 • Възможности за гласуване “За” и “Против” статия (новост за България).
 • Възможности за добавяне на приятели от мрежата.
 • Открита възможност за създаване на блогове. Целта на Ping.bg в това отношение е много красноречива – “Целта ни е да станем #1 блог система в България”. В момента блоговата система се тества и като че ли не е открита за масовата публика.
 • Ping Mobile.
 • Бутони и броячи за интегриране на гласуването в Ping.bg в сайтове и блогове.

След Svejo.net и Dao.bg, Ping.bg е третата социална мрежа тип “Digg.com”. Съдейки по външните белези на новия сайт, очертава се изключително интересна конкуренция на социални мрежи у нас.

Между другото, ето адреса на блога на Ping.bg. Там можете да следите последните новости около тази социална мрежа.

12 thoughts on “Ping.bg”

 1. И двете. :-)

  Специално за Ping.bg узнах по линия на EasyTrader.bg – включили са се в рекламната им програма, а нали съм съвестен уеб партньор на EasyTrader и си посещавам акаунта често-често да видя какво ново има… и така…

 2. Току що сложиш бутонче на един от сайтовете си, но не бачка. Дава някакво съобщение “Site is being updated… Plase come back later”. Дано да го оправят скоро, защото ми се виждат най-свежата соц.мрежа в БГ.

 3. В блога им пише, че на 20-ти Септември предстои ъпдейт, след което всичко тръгва официално. Може би в момента прехвърлят някакви файлове от едно място на друго…

 4. ей това вече е сошъл букмарк система насочена към крайния потребител, както спорихме в един предишен твой пост. Това е лидера в нишата, макар да не са показали силата си, но наистина прави невероятно добро първо впечатление, личи си че е пипано от някой с усет към детайлите, което не мога да кажа за другите БГ системи от този тип. Браво!

 5. Ето една по-подробна статийка от мен – [b][url=http://virus-bg.com/2007/09/26/az-izbrakh-ping.bg-a-ti.html]Клик[/url][/b]. Тодоре, ти ме вдъхнови, за да я напиша. Благодаря :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 + = eight

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>