Уеб лудница

  • el
  • es
  • id
  • pt
  • se
  • от Тодор Христов на 27.09.2008





    Видео клипът по-долу не е свързан с блоговете, но когато го гледах, се смях толкова много на някои неща, че не се стърпях да го сложа в Alabala.org.

    Забелязвате ли лудостта в очите на някои хора във филма (заснет в Остин, Тексас)? Уеб лудницата е пълна, сега си обяснявам защо някои уеб-услуги (социални мрежи, блог платформи и т.н. “social network” уебсайтове) все пак фалират.

    Линк към TechCrunch с повече детайли за събитието. Там има много линкове към много нови интернет компании.

    P.S. Забелязвате ли рекламите на Adsense във видео плейъра на Blip.tv? Дори и ако ги затворите с малкото кръстче вдясно, изчакайте края на филма, за да видите как излизат отново. :-)

    Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


    Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.




    Вижте и това:

    { 1 trackback }

    Мениджърски умения, подвеждащи реклами, работа и бизнес: 02.10.2008
    10.02.08 at 14:10

    { 2 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

    1

    Уеб дизайнер блогва 28.09.08 в 12:09

    Майко мила. Бях сигурен, че всеки е тръгнал да прави милионите от “новаторски” или не до там “новаторски” уеб услуги, ама чак толкова :) Кой отишъл за да се подмаже на TechCrunch, кой отишъл да търси работа, всеки с някаква цел да си изниже проекта на върха :)

    2

    Тодор Христов 28.09.08 в 15:09

    Особено ме впечатли онзи със слънчевите очила на главата. :-)

    КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

    Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.