Първото ми видео-интервю

  • el
  • es
  • id
  • pt
  • se
  • от Тодор Христов на 25.09.2009





    Преди два дни взех първото си видео-интервю, по време на семинара по маркетинг на Филип Котлър. Поставям видео-интервюто си тук не толкова защото е по темата за блоговете (всъщност, няма нищо общо), а защото за пореден път се убеждавам в силата на видеото в интернет и по-конретно, в блог.

    Трябва да започна да правя повече видео-интервюта в блоговете си, мисля, че е правилна стъпка напред. И няма никакво значение дали камерата трепери леко, какъв е декорът наоколо, колко скъпа е камерата, с която се снима… по-важното е, че както и да го погледнеш, е по-ефектно и по-различно. Освен това се приема чудесно в социалните мрежи и медии и е повод за вирусен маркетинг.

    Вие как смятате, или може би вече имате практика за видео във вашите блогове? Знам за няколко български блога, които правеха (и правят) видео-клипове, Ангел Грънчаров е първото име, за което се сещам, има и други като че ли, но с по-епизодично видео-актуализиране…

    Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


    Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.




    Вижте и това:
      Няма други материали по тази тема

    { 7 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

    1

    Ивелина Атанасова 26.09.09 в 15:09

    Интервюто е супер, гласът ти звучи супер, единствено от СЕО гледна точка може да напишеш въпросите си към Дима и нейните отговори (евентуално (?!)) – прави и пускай по-често видео-интервюта!

    2

    Тодор Христов 26.09.09 в 18:09

    Ивелина, принципно е така, повече текст е винаги по-добре. Умишлено не съм търсил допълнително подсилване с текст, защото и така материалът излиза отгоре при търсене с основните думи за тази статия, които са “Дима Костова” и “LifeTime Events”, но иначе от SEO гледна точка споделям идеята. :-)

    3

    музика 28.09.09 в 00:09

    Без съмнение, така стои много по-добре! Аз имам лек опит с видеото в блоговете. Откакто направихме сайта за готварски рецепти http://www.gotvarski.com с видео към всяка рецепта, е номер едно по “готварски”, “готварски рецепти” и други търсения в Гугъл. Но определено е по-добре и за читателите! Поздравления за новото начинание! Вече без видео сме заникъде! Или поне ако имаме възможност да направим или да сложим видео, грехота е да не го направим!

    4

    гошо 28.09.09 в 22:09

    и на мен ми хареса идеята ти за интервиута!браво :)

    5

    Георги Фурнаджиев 01.10.09 в 23:10

    Да ви … у мъжете прости. Изписвате сума коментари иначе, ама никой да не спомене, че тя е готина. :)

    Айде, доколкото знам, интервюиращия е женен ама … ;)

    6

    музика 01.10.09 в 23:10

    Бива я каката, ама и аз съм женен!

    7

    станислав 05.10.09 в 21:10

    ьаьаь наистина е яка мацката :)

    КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

    Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.