Проблем с коментарите в блогове

от Тодор Христов на 31.10.2007

От 1 ден изпитвам много интересен проблем с оставянето на коментари в други блогове.

Проблемът ми по-точно се състои в това, че в много блогове не мога да оставя коментар – пиша коментара, натискам “Submit” или “Изпрати”, страницата се презарежда и… коментара ми го няма.

В началото си мислех, че това е, защото в съответните блогове коментарите се публикуват след преглед от техните собственици. Но след няколко неуспешни опита, и то все на различни места вече съм убеден, че не е така.

Коментарите, които се опитах да оставя, но не успях (от вчера и днес) бяха предназначени за следните блогове (по спомени):

В същото време, в други блогове коментирах безпроблемно и вчера, и днес, и нямах подобни проблеми. Става дума за блогове както под WordPress, така и в Blogspot.

Работя с Firefox. Помислих, че е заради браузъра. Смених се на Internet Explorer 7 – същата работа – не става и не става.

Някъде опитах да пусна коментара си 2 пъти. Когато първия път не се получаваше, натисках с мишката Back и давах отново “Изпрати”. На 1-2 пъти WordPress ме извести, че публикувам дублиран коментар. Т.е., WordPress е отчел първия коментар, но… така и не го публикува, поне засега, като гледам.

Ако някой от вас знае на какво може да се дължи това, нека каже, моля.

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
Вижте и това:

{ 5 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

1

Атанас Янев 31.10.07 в 11:10

akismet?

Беше пуснат на devstorming – можеш да опиташ сега :)

2

Тодор Христов 31.10.07 в 14:10

Akismet? Не се бях замислял.

3

Тодор Христов 31.10.07 в 14:10

Пуснах коментар, както ме посъветва – сега стана без грешка!

4

Ангел Грънчаров 22.07.08 в 14:07

При мен няма твой коментар, задържан от Akismet. Ако имаше, щях да го освободя и да е публикуван вече. Явно проблемът поне в този случай е другаде, ала за жалост не зная къде може да е. На мен също ми се е случвало подобно нещо, но за мен проблемът е друг: някои свободолюбиви блогъри са ми наложи цензура, т.е. блокирали са айпито ми, понеже моите коментари страшно ги дразнят. Не знам защо ги дразнят толкова. Пример: писателят Тишо… :-)

5

здравеопазване 16.01.09 в 00:01

За жалост и аз имам подобни проблеми- не ,че това ще те успокои…

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.


four − = 1