MyBlogLog стартира блог състезание

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 10.11.2007

  Блог състезание MyBlogLogСоциалната блог мрежа MyBlogLog.com организира от днес блог състезание, което ще продължи до 30 Ноември 2024.

  Идеята на състезанието е проста – блогът, който покаже най-голямо нарастване на членовете на своята блог общност, ще спечели награда. А наградата е безплатен професионален редизайн на блог темата на спечелилия блог.

  За съжаление, едно от правилата на състезанието е че в него могат да участват само граждани на САЩ. Това възпрепятства включването на български блогъри, които вече съвсем не са малко в MyBlogLog.

  От друга страна обаче, ако проявявате интерес към блоговете, най-малкото можете да следите развитието на състезанието и кои ще са блоговете, които ще заемат челни места в крайното класиране.

  Това можете да направите на специална страница със всички записали се блог участници, като срещу всеки от тях стои и броят на новите членове на техните блог-общности.

  Още в първия ден след обявяване на блог състезанието, вече има общности с по 15, 20 и дори 40 нови члена. До този момент са се записали над 100 блога, а заявки за състезанието тепърва ще се правят днес и в близките дни.

  Интересно е да се види кой ще финишира пръв.

  Интересно ми е също да видя подобна блог мрежа в България – мрежа, в която блогърите правят свои общности и комуникират с членовете на тези общности. Може би някой хубав ден, с увеличаване на блогърите у нас, и това ще се случи?

  А междувременно, докато чакаме това да се случи, ето линк към блог общността на Alabala.org в MyBlogLog, в случай, че искате да се присъедините.

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
  Вижте и това:

  { 0 коментара… коментирайте сега }

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.