Колко време отделяте на блоговете си?

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 22.11.2007

  Време за блог

  Колко точно време отделяте на блоговете си, замисляли ли сте се?

  Много ли е то, според вас, малко ли е?

  Не знам дали този въпрос изобщо ви е интересувал някога, но мен специално винаги ме е интересувал. Много често, когато пиша статия за някой то блоговете си, аз си мисля: “А дали това време, което отделям ежедневно за блоговете си, би могло да се използва от мен по-продуктивно и доходоносно за някаква друга дейност?”

  Днес съставих едно достатъчно дълго и подробно представяне на нов сайт и софтуер, който помага за управление на времето ви. Сайтът се нарича RescueTime.com, а моите впечатления за него можете да прочетете в статията “Управление на времето чрез RescueTime.com“.

  Насочвам ви към въпросната статия, тъй като тя и софтуерът, за който става дума в нея могат да ви дадат незабавно отговор на въпроса “Колко време отделям за блоговете си?”. При това по бърз, елегантен и безплатен начин.

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
  Вижте и това:

  { 0 коментара… коментирайте сега }

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.