Marillion: Kayleigh

от Тодор Христов на 09.07.2008

Ето едни добри хора (става дума за Marillion), от които са се учили много групи в прогресив музиката.

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
Вижте и това:
  • Marillion: Lavender Marillion, както стана ясно, са супер прогресив рок група. Ето още малко от тях, тъй като е важно за...
  • Transatlantic: We All Need Some Light Подведен от думите на Uzumaki, че: ...Блоговете са за това - да им посвещаваме личните си страсти. ....

{ 1 trackback }

Marillion: Lavender
07.13.08 at 18:07

{ 2 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

1

Майк Рам 09.07.08 в 11:07

Marillion си остават едни от гигантите на прогресив рока, въпреки дълбоката меланхолия, в която са изпаднали напоследък и доста слабите албуми, които произвеждат. Класики като “Kayleigh” остават завинаги в сърцата на феновете.

Трябва да си призная, че навремето бях толкова запленен от тази песен и от целия албум “Misplaced CHildhood”, че исках да кръстя дъщеря си Кейли. Но в такава ситуация последната дума винаги има жената и тя реши, че това име е твърде ексцентрично. В крайна сметка, избрахме името Елица, но Кейли продължава да ми звучи много красиво.

2

Тодор Христов 09.07.08 в 11:07

И Елица е хубаво име, Майк!

Наистина тази песен е жестока! Написана е много нестандартно като музика и стил на пеене и никак не е проста композиция.

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.