Блогът на Аарън Уол SEO Book минава под CC

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 22.11.2007

  Интересна новина от Аарън Уол. Днес той обявява, че статиите в блога му са лицензирани под Creative Commons (Криейтив Комънс).

  Криейтив Комънс лиценза на Аарън Уол можете да видите тук. Той позволява създаването на дериватни продукти, т.е. и преводи, ако се отдаде нужното признание за авторство по подходящ начин.

  Аарън Уол дава Криейтив Комънс лиценз и за статията си “Как работят търсещите машини“, в която сравнява алгоритмите на Google, Yahoo и MSN.

  Аз пък ви давам линк към откъс от материал на Аарън Уол – 5 съвета на Аарън Уол за SEO на блог.

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.


  Вижте и това:

  { 2 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

  1

  Момчил Стоянов 23.11.07 в 08:11

  Чудесна новина. “Как работят търсещите машини” – доста полезна статия.
  Дано се намерят желаещи за преводите….

  2

  Илиян 30.11.07 в 16:11

  Правилно прави човека да се опита да защити съдържанието на сайта си, което, доколкото чета блога му, е уникално и богато, така че уеб мастърите си крадат по малко и по много от него и колегите му “познавачи”. Само че Криейти Комънс, както казват на сайта им, дава само основите да започнеш дело срещу евентуални нарушители, не е като да си закупиш патент и права върху съдържанието на сайта.

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.


  2 + three =