Лек проблем с Adsense Notifier

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 29.11.2007

  Добавката за Firefox за следене на приходите от Google AdsenseAdsense Notifier, от около 1 ден изпитва интересен проблем, поне при мен.

  Вчера например, разполагайки се пред компютъра в следобедните часове с изненада и вълнение установих, че съм спечелил 140 долара за деня. До края на деня сумата набъбна още доста…

  Днес, само за 2-3 часа, съм спечелил 43 долара, според Adsense Notifier.

  Прилагам снимка (в леко уголемен вариант, за по-добро фокусиране):

  adsense notifier

  Както се вижда на снимката по-горе, днес съм спечелил 43 долара.

  Бърза проверка в акаунта ми установи, че приходите както за вчера, така и за днес далеч не са такива. И все пак, приятно ми стана да видя подобни цифри в долния десен ъгъл на монитора си. :-)

  Ще продължа да работя по развиването на блоговете си и се надявам някой хубав ден да осъществя на практика това, което Adsense Notifier ми дава като грешка днес.

  На вас желая същото.

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.


  Вижте и това:

  { 13 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

  1

  Станислав Колев 29.11.07 в 17:11

  Проблема не е само при теб. И аз днес след като си се върнах на Firefox 2.0.0.9 ( изпробвах последните два дена бетата на 3.0 … черпи по-малко ресурси ) устанах приятно изненадат, че 1 клик е долу горе равен на $1, но не за дълго :)

  2

  Тодор Христов 29.11.07 в 18:11

  Точно долар е, наистина! :-)

  3

  Илиян 01.12.07 в 00:12

  Брех! То като на някоя борса се въртят при вас доларите!
  Купувай! Продавай! :)

  4

  Тодор Христов 03.12.07 в 06:12

  Днес Firefox, преди да зареди, покани към инсталиране на нова версия на Adsense Notifier и след инсталирането й вече всичко е наред.

  5

  Стоян Станев 13.08.08 в 19:08

  Хора, имам проблем с notifier-a с 3.01 съм нищо не ми показва. При вас как се държи? Ако може и към някакъв свестен еквивалент от който имате впечатления да ме насочите ще съм ви признателен до следващия Google Page Rank update :)

  6

  Тодор Христов 13.08.08 в 20:08

  Аз съм с FF3 и Adsense Notifier 0.9.8 – всичко върви нормално при мен.

  За еквивалент не съм чувал да има, дано някой друг знае.

  С какъв браузър си?

  7

  Стоян Станев 13.08.08 в 21:08

  Браузъра е Firefox 3.0.1, Adsense а Notifier-a е като твоя 0.9.8 Появява се долу в лентата”документчето с графиката” когато сложа с курсора на мишката върху него винаги показва Login Currently in progress… Няма данни, няма нищо…

  8

  Тодор Христов 13.08.08 в 21:08

  Опитай да си рестартираш браузъра.

  С десен клавиш отгоре на иконката не ти ли се отваря нов таб с данните? То май и при мен данните в самия нотифайър не се виждат в момента, но поне иконката служи като шорткът към страницата с Адсенс акаунта…

  Но нямам и Login currently in progress, де…

  9

  Стоян Станев 13.08.08 в 21:08

  Не, не се отваря. Разходих се до addons.Mozilla.org и други са споделили за същия проблем, все едно изобщо не се логва.
  При отваряне на браузъра всеки път се отваря менюто с настройките. Попълвам полето за password менюто с настройките слиза в лентата под формата на тази иконка документче с графика и си логин…докато свят светува :) Да се надявам скоро да го оправят.

  10

  Тодор Христов 13.08.08 в 21:08

  Хм… поне при мен в момента не е така, както описваш симптомите, но след като и други хора се оплакват, значи има причина. Ще го поправят, няма начин.

  На мен Minimize to Tray взе да ми липсва, така не се сети някой да направи ъпдейт на това полезно нещо за Firefox.

  11

  Стоян Станев 13.08.08 в 21:08

  Dа те питам и друго, има ли начин да си избера друга картинка за аватар. Тази само ми засилва чувството за безпомощност още повече :D с тези ръчички разперени настрани направо е “Защо все на меен..?!”

  12

  Тодор Христов 13.08.08 в 21:08

  Разбира се, че може!

  Работата е там, че не аз избирам аватарите – те са автоматична функция на Wopdpress и плъгина за Gravatar-и. И на който каквото се падне – това е. Другите са също не по-малко ужасяващи. :-)

  Ако искаш, направи си еднократно още сега една регистрация в http://www.Gravatar.com. Там си избери е-мейл адрес и снимка, с който да се асоциира е-мейл адреса ти.

  От там нататък всеки път, когато оставиш коментар в блог под WordPress, който е активирал опцията Gravatar, ще се показва снимката, която кореспондира на е-мейл адреса, с който си коментирал.

  Тоест, ако коментираш в различни блогове с различни е-мейл адреси, ще ти се показват различни, твои снимки.

  Съвет: В Gravatar.com си качи по-големи снимки (като резюлюция), възможно с по-големи размери. Там на място има лесен инструмент за оразмеряване. Снимките с малки размери не излизат добре.

  13

  Стоян Станев 13.08.08 в 22:08

  Мерси за инфото и препоръките. Окоаза се че нямам подходящи мой скорошни снимки. сложих една от преди няколко години :D Избора на аватар е весело нещо, скоро не бях се забавлявал така. Има един аватар който така ми се е запечатал в паметта, че няма повече на къде. Просто думата аватар я асоциирам с него- bgkulinar в webmaster. Не можах да постигна неговия ефект :D

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.


  − seven = 2