Включихте ли се в Blog Action Day?

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 19.08.2007

  Блог действие - околна среда“На 15 Октомври 2024г. стотици блогъри от цял свят ще мислят за едно единствено нещо – околната среда.

  Всеки блогър ще публикува материал в блога си относно околната среда – по начин, по който той прецени. Общата цел – да се впрегнат усилията на много хора за едно по-добро бъдеще.”

  Това е записано в сайта на Blog Action Day – масово мероприятие, в което и аз се включих преди няколко дни с NovaVizia.com.

  На тази страница можете да видите кои са блоговете, които са се включили в тази инициатива само за 4-5 дни. В списъка можете да откриете и познати, и непознати имена, но ето само няколко от познатите:

  В инициативата има и български блогове:

  Може би има и други български блогове, но списъкът вече наближава общо 1000 блога и ми бе трудничко да разгледам всички тях.

  Вие също можете да се включите в инициативата “Blog Action Day”, да напишете нещо за околната среда, а най-добре – да направите нещо за нея. Регистрацията си в тази инициатива можете да направите още сега.

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
  Вижте и това:

  { 4 trackbacks }

  Blog Action Day
  08.19.07 at 11:08
  Три много лесни неща, които всеки може да направи за околната среда (по повод Blog Action Day, но не само) | NovaVizia.com - Мениджмънт, бизнес, маркетинг, човешки ресурси
  10.15.07 at 07:10
  Blog Action Day 2024
  08.15.08 at 09:08
  Бедност
  10.15.08 at 16:10

  { 1 коментар… прочетете го по-долу или добавете ваш }

  1

  Dimitar Dimitrov 15.10.07 в 10:10

  Nqma spasenie kitaicite i indiicite 6te izduhat vsi4kiqt vuglerod v atmosferata 6te trqbva da stanem dinozavri , ako imame vse pak malko razum 6te zalojim na vuzobnovqemite energoizto4nici i na qdrenata energetika.

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.