Включихте ли се в Blog Action Day?

от Тодор Христов на 19.08.2007

Блог действие - околна среда“На 15 Октомври 2007г. стотици блогъри от цял свят ще мислят за едно единствено нещо – околната среда.

Всеки блогър ще публикува материал в блога си относно околната среда – по начин, по който той прецени. Общата цел – да се впрегнат усилията на много хора за едно по-добро бъдеще.”

Това е записано в сайта на Blog Action Day – масово мероприятие, в което и аз се включих преди няколко дни с NovaVizia.com.

На тази страница можете да видите кои са блоговете, които са се включили в тази инициатива само за 4-5 дни. В списъка можете да откриете и познати, и непознати имена, но ето само няколко от познатите:

В инициативата има и български блогове:

Може би има и други български блогове, но списъкът вече наближава общо 1000 блога и ми бе трудничко да разгледам всички тях.

Вие също можете да се включите в инициативата “Blog Action Day”, да напишете нещо за околната среда, а най-добре – да направите нещо за нея. Регистрацията си в тази инициатива можете да направите още сега.

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
Вижте и това:

{ 4 trackbacks }

Blog Action Day
08.19.07 at 11:08
Три много лесни неща, които всеки може да направи за околната среда (по повод Blog Action Day, но не само) | NovaVizia.com - Мениджмънт, бизнес, маркетинг, човешки ресурси
10.15.07 at 07:10
Blog Action Day 2008
08.15.08 at 09:08
Бедност
10.15.08 at 16:10

{ 1 коментар… прочетете го по-долу или добавете ваш }

1

Dimitar Dimitrov 15.10.07 в 10:10

Nqma spasenie kitaicite i indiicite 6te izduhat vsi4kiqt vuglerod v atmosferata 6te trqbva da stanem dinozavri , ako imame vse pak malko razum 6te zalojim na vuzobnovqemite energoizto4nici i na qdrenata energetika.

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.