На живо от SEO Конференцията

  • el
  • es
  • id
  • pt
  • se
  • от Тодор Христов на 09.04.2009





    Публикувам красивия уиджет на Twitter тук, както и в NovaVizia.com и през него ще можете да следите всичко, което привлече вниманието ми от SEO Конференцията (целия ден на 10 Април 2024, от 09,00 до 18,00) – кратки мисли, кой какво е казал, линкове към снимки (ако мога да снимам)…

    Можете да следите същата информация, ако сте в Twitter и ме добавите към вашата мрежа. Ето моят адрес в Twitter.

    Стига да мога да снимам, всички снимки ще са достъпни веднага след качването им в интернет както през Twitter уиджета, така и в профила ми във Facebook.

    А ако искате да следите от компютрите си какво се говори и случва на SEO Конференцията в реално време (дано е добра връзката) ето линк.

    P.S. Всичко от SEO Конференция 2024 на едно място.

    Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


    Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.




    Вижте и това:

    { 3 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

    1

    Любомир Петров 09.04.09 в 21:04

    Ами по принцип идеята е добра, но това да го правиш на твоите профили, не мисля че е чак толкова от добрата част.
    На скоро, спрях да следвам всякакви сайтове, които просто блъскат статуси в ФБ/туитър… особено теси с линковете (като Mashable).
    Доста е гадно, да виждаш една и съща информация на 2-3 места и така това ти пречи да следиш нормалния стрийм на приятелите ти. Може би бих ти препоръчал, да направиш един отделен профил и там да направиш нещата, иначе има шанс да загубиш някой друг followers.

    Относно лайфа, доста яка идея, задължително ще се включа поне там, но не разбрах защо ми искаха мейла…надявам се да не получа спам скоро.

    2

    Тодор Христов 09.04.09 в 21:04

    В моите профили е, защото в тях споделям всичко, което ми е интересно. Разбирам идеята ти, но това са рисковете – ако на някой човек му дойде прекалено да чете цял ден някакви ъпдейти от мен, може да предприеме действия, които ще го накарат да се чувства по-добре. Други пък може и да са ОК с това, а най-важното от всичко е, че аз съм ОК с това. :-)

    За отделен профил в Twitter или друг микроблог примерно идеята е супер, споделям изцяло, може би организаторите (кой, ако не те) ще направят нещо подобно, знае ли човек.

    3

    avgust 10.04.09 в 14:04

    Тодоре защо ? Защо ни караш да гледаме хора, които са абсолютно неподготвени и знанията им за уеб са колкото на прасето за космоса?
    А на всичко отгоре заекват като първокласници докато изнасят и без това постните си презентации.

    КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

    Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.