По-ниски цени за VPS от FColor

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 20.04.2009

  FColor сваля цените за VPSТъй като напоследък съм на тема “хостинг”, ето едно писмо, което получих от FColor – един от дългосрочните рекламодатели в блога за мениджмънт и бизнес:

  Хостинг компанията FColor.BG съобщи, че считано от 20-ти Април 2024 сваля със 25% цените за всички предлагани VPS услуги. Драстичната мярка е наложена от разрастващата се глобална икономическа криза и нуждата от подкрепа между различните бизнеси.

  “Искаме да направим за клиентите си нещо много специално – докато има криза да помогнем на бизнеса им да порастне. Затова имаме удоволствието да свалим цените на виртуалните си сървъри с 25%. Новите по-ниски цени ще останат в сила “докато кризата отмине”, каза Иглика Войнова, Мениджър работа с клиенти в уеб хостинг компанията.

  “Не можем да прогнозираме колко дълго ще бъде това, но със сигурност виртуалната машина VPS Start, с подобрени параметри от 256 RAM 10 GB 100 GB и виртуализационна технология на Parallels Virtuozzo Containers ще струва само 26.26 лв. на месец (при стандартна цена от 35 лв.) без ДДС. Този виртуален сървър е страхотна възможност, за да изградите бизнес клас среда за Интернет проектите си. Важното при този VPS Hosting план, както всъщност и при другите, които получавате от нас е, че идват с NextColor контролен панел, с който сте свикнали и който предоставяме напълно безплатно, докато сте наши клиенти,” допълни тя.

  Това сваля цената на виртуалния сървър до ниво, което е почти невъзможно да се намери на световния пазар. В същото време качеството на VPS хостинг услугите се запазва високо, допълват от FColor.BG.

  Най-мощният виртуален сървър – VPS Power е с 1280 RAM, 50 GB дисково място и 500 GB. Той вече струва само 71.25 лв. на месец с Parallels Virtuozzo Containers. Предишната му цена без ДДС беше 95лв.

  В допълнение на това, цените на Shared Hosting услугите също биват намалени, като процентите с които падат цените са обратно пропорционални на големината на избрания хостинг план. Например цената на Мулти Сайт е намалена с 25%, до 18.74 лв. на месец, а най-малкия хостинг план – Блог Хостинг план ще струва 45.48 лв на година с 5% отстъпка.

  Между другото, ползвате ли VPS хостинг и ако да, какви са вашите впечатления от него? В коя фирма го ползвате?

  Аз все още няма преки впечатления от VPS, и няма как да дам пример от моята практика, но ще се радвам да споделите наблюденията си по тази тема.

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
  Вижте и това:
  • Блог новини: 06.08.2008 Какви са актуалните и/или интересни блог новини за днес? Това е въпросът, а отговорът можете да откр...
  • Уеб блокаж След като поведохме кратка дискусия във Facebook с Мартин, Никола и Георги, а преди това и с Огнян з...
  • Информационна агенция Имам удоволствието да съобщя, че блогът за блогове Alabala.org вече е информационна агенция! Това ли...
  • Продадоха BloggingFingers за $6000 Днес блогът BloggingFingers.com бе продаден на търг за 6000 долара. Насочвам ви към тази новина, тъ...
  • Svejo.net, най-коментираното и Twitter: 17.09.2008 Рубриката със свежи и важни новини от света на българската и чуждестранна блогосфера и интернет прод...

  { 4 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

  1

  napster 20.04.09 в 21:04

  Това сваляне на цените, според мен се дължи на финансовата криза. Все пак всяка институция си е заложила в плана за тази година, някаква цел за постигане, която да спомогне за бизнеса!

  2

  NaOferta 01.05.09 в 21:05

  Аз не ползвам VPS, но пък скоро взех един сървър. Като цяло само тока му е 35 лв. / месец… така, че това ми се струва добра оферта.
  Ако оставят и такива цените и “след кризата” още по-добра ще е … щото иначе прилича на евтин рекламен трик :)

  3

  Тодор Христов 06.05.09 в 08:05

  Май е време да премина на най-мощния VPS план – VPS Power. :-)

  4

  Кристиян Иванчевски 05.06.09 в 23:06

  Здравейте,
  аз изпозлвам VPS в fColor и съм доста доволен. Ако някои има конкретни въпроси да ми пише на мейла.

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.