Черно Море – Искра Стал 1:0

  • el
  • es
  • id
  • pt
  • se
  • от Тодор Христов на 17.07.2009





    Черно Море победи молдовския Искра Стал с минималното 1:0 в предварителен кръг от новия турнир “Лига Европа” – мач, който гледахме на живо с Белчо Христов от блога за фитнес, моят приятел и състудент от Икономическия университет Янко и още около 4000 (в Sportal.bg четох за 5000) фена от Варна, които пристигнаха на стадион Лазур в Бургас, за да подкрепят отбора на моряците.

    Една лека скоба тук. ;-) Напоследък мисля за приложението на видеото в блоговете, но засега не съм се решил на някакви конкретни действия. Мачът на Черно Море, на който присъствах ми дава обаче повод да насоча (онези от вас, които не са запознати) към опцията за правене на “видео” клипове, съставени от снимки и музика, която дава безплатната Picasa на Google. С помощта на Picasa стават нелоши клипове, като този по-долу, в който ще видите фото-разказ от мача с молдовците:

    Снимките в клипа са от Белчо Христов, мои и 7-8 фотоса, които си позволих да взема от варненския спортен сайт Ole-bg.com.

    Песента към клипа е “I believe” на Sash. И аз като Sash вярвам във възможностите на Черно Море и се надявам, че в Молдова след седмица “Морето” ще играе далеч по-убедително и ще разбие съперника. :-)

    Иначе, личи, че трябва да навлезем в по-добра форма. Играта не спореше, много трудности създаде изкуствения терен, на който по-техничния отбор (нашия) не можа да демонстрира и 30% от възможностите си. В средата на терена липсваха свежи идеи, очертаха се някои слабости на десния и левия бек… изобщо, има върху какво да мисли треньора Кольо Спасов и всички футболисти.

    Атмосферните условия по време на мача бяха доста странни. В началото – адска горещина, след това цяло второ полувреме дъжд и вятър. Горещината по време на пътя и двата часа чакане в Бургас ме стопиха и цял ден днес не мога да вляза във форма, даже изпуснах семинара по Герила Маркетинг на Жанет Найденова, толкова изморен се чувствах днес.

    Да не забравя да похваля молдовците – относително стабилен тим в дефанзивен план и в средата на терена, като че ли неособено опасни в атака, но с компактно придвижване и покриване на всички зони. Очертава се интересен двубой на реванша. Там те трябва да атакуват, което е чудесно – вярвам, че с няколко бързи контри можем да победим.

    Белчо е направил подробен репортаж за Черно Море – Искра през неговата гледна точка, а от мен по-долу ще видите няколко клипа, които направих.

    Но най-напред:

    Как Черно Море вкара единствения гол в срещата (Миро Манолов, 44 минута)

    А ето и моите видео клипове:

    1. Разгрявката на отбора (във фокуса на камерата – Сашо Александров – Алекс)

    2. Черно Море – Искра Стал (начални минути)

    3. Черно Море – Искра Стал (край на мача)

    Успех на моряците! Ако отстраним Искра, следващият съперник вече е ясен – един от грандовете в Европа – ПСВ Айдховен (Холандия).

    Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


    Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.




    Вижте и това:

    { 2 trackbacks }

    svil4ok: Тодор Христов е направил много добър "ф.. - edno23.com
    07.18.09 at 00:07
    Как да спрем цигарите?
    03.03.10 at 20:03

    { 0 коментара… коментирайте сега }

    КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

    Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.