Български блог е девети сред 1000 блога от цял свят, засега…

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 01.10.2007

  Blogger Choice Awards блогове надпревараПозволявам си да поместя анонс за участието на блога ни NovaVizia.com в световната надпревара на блоговете Blogger’s Choice Awards 2024, тъй като остават под 3 седмици до обявяване на финалните резултати.

  NovaVizia.com не е единственият български блог, който се включи в надпреварата на блоговете Blogger’s Choice Awards 2024 преди няколко месеца (макар че бяхме първи).

  NovaVizia.com обаче е единственият български блог, който реално прави някаква конкуренция на лидерите в класирането – основно бразилски и турски блогове, повечето от които се скъсаха от машинации, за което бяха санкционирани на два пъти, но не и изтрити.

  Блоговете, които се състезават заедно с NovaVizia.com в категорията “Best Foreign Language Blog” вече са почти 1000, от цял свят. Гласуването е до 19 Октомври 2024г.

  Ето защо, ако сте посещавали NovaVizia.com и материалите там ви допадат или просто искате да ни подкрепите символично с гласа си – регистрирайте се в сайта на организаторите, открийте вляво категорията “Best Foreign Language Blog”, след това открийте и къде се намира NovaVizia.com в списъка (в момента сме най-долу на първата страница в категорията ни) и пуснете един глас за нас.

  Благодаря на всички, които ни подкрепят (някои читатели на Alabala.org вече го сториха)!

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
  Вижте и това:

  { 0 коментара… коментирайте сега }

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.