Blogvam.com: Форумът за блогъри

от Тодор Христов на 17.10.2007

форум за блогъриДимитър Николов от Kreativen.com днес обяви старта на първия български форум за блогъри – Blogvam.com.

Идеята на Blogvam.com е да събере под едно място начинаещи, напреднали и професионални български блогъри, които да обменят опит, идеи, съвети и да се подпомагат взаимно.

Неслучайно и основните тематични категории на Blogvam.com са свързани с целите на форума: монетизация, писане за блогове, популяризиране на блогове и др.

Успех на Blogvam.com!

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
Вижте и това:

{ 3 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

1

Димитър Николов 17.10.07 в 13:10

Благодаря за доброто представяне. Засега нямам добри впечатления от хостинга, който съм избрал, и вероятно ще местя форума на българска хостинг компания.

Надявам се Блогвам.ком да стане мястото за интелигентни дискусии за всички български блогъри, където да споделят както опит, така и да си помагат помежду си.

2

Тодор Христов 17.10.07 в 13:10

Да, като че ли нещо с хостинга не е наред, защото преди малко опитах да посетя форума, но в продължение на няколко минути това не бе възможно.

3

Димитър Николов 17.10.07 в 13:10

Ще го преместя на хостинга на Креативен – от FColor.bg

Но най-неприятното е, че 24 часа ще трябва да се ъпдейтнат DNS неймсървърите. Все пак ще бъде за доброто и бъдещето на форума.

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.