MyKinda с редизайн и нов старт

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 05.11.2007

  MyKinda редизайн

  Амбициозният проект MyKinda е с нов дизайн и нов старт в своето развитие.

  Дизайнът можете да видите още сега, ако посетите сайта.

  А новият старт е свързан с намерението на MyKinda да работи заедно с български блогъри, които да създават съдържанието, т.е. статиите и материалите. На платени начала, обърнете внимание, не безплатно!

  MyKinda търси блогъри

  В момента MyKinda възнамерява да публикува статии в следните основни области – Бизнес и медии, Култура, Стил на живот, Политика.

  Днес Петър Стойков публикува материал в блога си, озаглавен “Станах безочлив продажник“. В материала си Петър Стойков обявява, че е първият български блогър с договор за писане на материали за MyKinda. Честито!

  (Между другото, преди време бях написал един кратък материал със заглавие Длъжността “Блогър”. Ето, че нещата малко по малко си идват на мястото.)

  От различни източници узнавам, че редица български блогъри са били потърсени от Димитър Веселинов, който е “Главен блогър” зад MyKinda.

  От същите тези източници става ясно, че някои български блогъри вече са дали съгласието си, други все още обмислят дали да сътрудничат с MyKinda, а за някои теми все още се търсят блогъри.

  Ако искате да проверите дали има свободни позиции за блогъри, свържете се с Димитър Веселинов, за да го запознаете с идеите си и да получите повече информация за заплащането, авторските права, сроковете, както и редакторски указания.

  Кой стои зад MyKinda?

  Основател и основен спонсор на MyKinda поне към днешна дата е Лий Уилкинс. Този човек е само на 25г., но зад гърба си има участие в много успешни проекти, като XING, Podcast.com, B5Media и Pageflakes.

  На този линк можете да прочетете изключително интересно интервю на английски език с Лий Уилкинс, което е за целите на MyKinda, кой финансира проекта, в кои държави се развива той (защото България далеч не е единствената държава в тази мрежа) и т.н.

  Успех на MyKinda – проектът е интересен и амбициозен!

  P.S. Между другото, скоро ще публикувам кратък списък с насоки към новия блог-сайт MyKinda. Просто забелязах някои нещица, които смятам, че е добре да се обмислят още по-добре.

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
  Вижте и това:

  { 2 trackbacks }

  BGReporter.com с нов съ-собственик? | Блог за блогове - Alabala.org
  11.06.07 at 16:11
  MyKinda България е аут? | Блог за блогове - Alabala.org
  02.27.08 at 16:02

  { 8 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

  1

  Димитър Веселинов 06.11.07 в 02:11

  Благодаря за изчерпателния анализ! Надявам се на дълъг списък с критични забележки, за да сме максимално полезни на нашите блогъри и читатели.

  2

  Тодор Христов 06.11.07 в 08:11

  Привет Димитър,

  Благодаря и аз за коментара!

  Едва ли ще успея да съставя много дълъг списък – все пак MyKinda сега стартира и тепърва ще се изглаждат някои неща, други още не са се “родили”, за да бъдат коментирани, но както се казва – само една идея повече да се създаде и реализира – берекет версин! :-)

  Успех в MyKinda начинанието и пълен напред!

  3

  kartoff 06.11.07 в 09:11

  4

  Тодор Христов 06.11.07 в 09:11

  Kartoff, благодаря за линка!

  Че то, никак не е “малко” критиката, която си написал. :-)

  Но всъщност, критиката е за това – да критикува, с цел конструктивно да се извлекат изводи и поуки, нали така?

  P.S. То и в Alabala.org кой знае колко неща има за оправяне, ако ме метне някой да критикува – ще попадне на благодатна почва, сигурно. :-D

  5

  Димитър Веселинов 06.11.07 в 16:11

  Michael Arrington пише в Techcrunch за MyKinda и интересната предистория на компанията:

  MyKinda, Blog Network For Eastern Europe, Launches Amid Serious Drama
  http://www.techcrunch.com/2007/11/05/mykinda-blog-network-for-eastern-europe-launches-amid-serious-drama/#comment-1729791

  6

  Николай Павлов 07.11.07 в 23:11

  Не ви ли дойде малко байгън от Петър Стойков? Тва момче се превърна в блогерския Слави Трифонов, вече само от чешмата не изтича. Нищо лично.

  7

  Тодор Христов 07.11.07 в 23:11

  Николай, въпросът към мен ли е или просто по принцип?

  8

  Николай Павлов 08.11.07 в 02:11

  По принцип към публиката четяща блогове

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.