Обратно в играта

от Тодор Христов на 19.11.2007

След три интересни дни, в които нямах никакъв достъп до всичките си блогове, в т.ч. и до контролните им панели и електронната си поща, съм обратно в “блог” играта и продължавам с периодичните си материали.

Въпреки неприятностите ми с достъпа до блоговете, вчера успях да добавя автоматично селектиране и импортиране на отметките ми от Del.icio.us в RSS фийда на Alabala.org.

Тези Del.icio.us отметки няма да се публикуват (поне засега) в Alabala.org директно, а са само за абонатите на RSS фийда. Ето как приблизително се виждат в RSS четец:

del.icio.us rss reader

Del.icio.us отметките просто ще ви дават бърза информация за любопитни линкове по темата за блоговете и около блоговете. Така че, ако случайно все още не сте се абонирали за RSS тук, бихте могли да госторите сега. Ето линк – http://feeds.feedburner.com/alabala.

А, да не забравя да спомена една любопитна подробност – не поддържам блоговете няколко дни, но броят на посещенията им не е намалял, нито скромните им рекламни приходи.

И така, обратно в играта! :-)

P.S.: Малко по-късно днес ще споделя за един много дребен, но леко дразнещ проблем с WordPress 2.3.1, с два скрийншота, може би ще можете да си кажете тежката дума за какво иде реч…

P.S. 2: Благодаря на всички, които са оставили коментари тук, докато ме “нямаше”!

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
Вижте и това:

{ 2 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

1

Станислав Колев 19.11.07 в 13:11

Mr. Hristov, welcome back. We missed you.

2

Тодор Христов 19.11.07 в 14:11

Ха-ха, благодаря много! :-)

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.