Най-добрите музиканти в света със страница в MySpace » alabala.org - експериментален блог за обща култура

alabala.org

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • експериментален блог за обща култура

  alabala.org

  Най-добрите музиканти в света със страница в MySpace

  Когато стане дума за музика, всеки има различни предпочитания. Моите определено са към арт-прогресив рока, а група #1 за мен са Dream Theater.

  Dream Theater вече са в MySpace! Малко късно, но няма значение. Във връзка с това, ето специалното обръщение на Майк Портной, барабанист на групата (и барабанист #1 в света не само по моята лична класация):

  Здравейте всички!

  Изглежда, че Dream Theater вече не е единствената група в света без страница в My Space!!

  С помощта на приятелите ни от Roadrunner Records, www.myspace.com/dreamtheater вече е жив и набира скорост…

  Окуражаваме всички наши страхотни приятели и фенове да ни подпомогнат, за да направим тази страница ВАШЕТО място за всичко, свързано с Dream Theater.

  Ние вече разполагаме с няколко големи фен общности и информационни канали като www.dreamtheater.net и всички индивидуални сайтове на членовете на нашата група (www.mikeportnoy.com, www.johnpetrucci.com, www.jordanrudess.com, www.jameslabrie.com and www.johnmyung.com), но с добавянето на www.roadrunnerecords.com и www.myspace.com/dreamtheater към арсенала ни, ние можем да покажем на всички в киберпространството кой има най-страхотните, най-луди и най-предани фенове на света!!

  Наслаждавайте се! Майк Портной.

  Страницата на Dream Theater в MySpace е www.myspace.com/dreamtheater. Наслаждавайте се!

  Между другото, скоро Dream Theater ще бъдат около България. На 1 Юли е техния концерт в Атина, а преди това, на 3 Юни - концерт в Милано.

  Тодор Христов. Коментирай  Изпрати на приятел

  1 кометар ↓

  Остави коментар

  Моля, пиши на кирилица.