За какво е този блог? » alabala.org - експериментален блог за обща култура

alabala.org

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • експериментален блог за обща култура

  alabala.org

  За какво е този блог?

  Сега ще разберете:

  Alabala.org е блог, който съдържа акценти от по-интересните материали, които четем през деня (седмицата, месеца).

  Alabala.org е блог, който насочва към красиви, грозни, весели, тъжни, креативни, интересни, важни, любопитни, хитри и т.н. и т.н. неща. Неща, за които може би си струва да се узнае и които може би биха повишили общата култура на някои от нас.

  Alabala.org е експериментален блог - просто едно хрумване, което възникна спонтанно и бързо бе материализирано в софтуер и бази данни.

  Alabala.org е блог, който вероятно е съставен в разрез с много правила на маркетирането на блогове. Например, Alabala.org няма своя ниша или специализация, не е прицелен към конкретна читателска аудитория, няма кой знае какви планове за развитие. Затова именно описанието на Alabala.org е “експериментален блог”.

  Alabala.org е блог, който няма абсолютно никакви претенции да се стреми към изчерпателност, актуалност, постоянство в публикуваните теми или нещо друго. Както стана дума по-горе, това е експериментален блог. Ако ви допада - посещавайте го, ако не ви харесва - четете нещо по-полезно.

  Alabala.org е блог, в който рядко ще откриете кой знае какво уникално и автентично авторско съдържание, дело на някой от редакторите в Alabala.org. Ако търсите нещо такова, потърсете в NovaVizia.com или Websita.com, например.

  Alabala.org е блог, предназначен за любознателни, интелигентни, остроумни, креативни читатели и коментатори. Полагат се известни грижи в Alabala.org да не успяват да намерят място прекалено много негативни и/или невъзпитани коментари, както и спам, разбира се.

  Приятно изкарване тук!

  Между другото, ако искате да ни насочите към интересен линк от блог или уеб сайт, за да го погледнем и евентуално пишем за него в Alabala.org - натиснете тук сега.