1500+ RSS абоната

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 09.07.2008

  Разширяваме влиянието на блога за мениджмънт, бизнес и развитие NovaVizia.com. Днес преминахме нова психологическа бариера и вече сме с 1520 RSS абонати, по данни на Feedburner.

  rss-abonati-july-2008.jpg

  Така новата цел, поставена през пролетта, за достигане на 2024 RSS абонати, изглежда напълно постижима! Първоначално целта ни беше 1000 RSS абоната.

  Няма да скрия, че през последните седмици предприехме известна офанзива за увеличаване на RSS абонатите. Те така или иначе се увеличаваха вече 8 поредни месеца, от както стартирахме услугата абонамент с RSS четец и абонамент с е-мейл, плавно ден след ден, но решихме, че не е лошо леко да форсираме нещата, без прекалено много “ефекти”, разбира се.

  От няколко дни сме пуснали и ненатрапчива реклама в RSS емисията, с текстов линк, отвеждащ към обучението по продажби, което провеждам. Принципно, по-голямата база RSS абонати дава възможност за експерименти от различно естество в т.нар. “футър” на RSS емисията и вероятно тепърва ще изследваме тези възможности по-задълбочено.

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
  Вижте и това:

  { 0 коментара… коментирайте сега }

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.