Перез Хилтън - може би най-известния блогър в САЩ (?!)

Перез Хилтън

Ако се интересувате от живота на публичните личности, светските клюки, скандалните снимки, пикантерията и т.н. жълтини, има един блог, който не бива да изпускате в никой случай. Самият блог казва за себе си, че е “най-мразеният в Холивуд”. И ако съдим по броя на заведените съдебни дела срещу него - сигурно е така.

Става дума за PerezHilton.com - блогът на скандалния блогър Перез Хилтън (с истинско име Марио Армандо Лавандейра - младши). По данни на Alexa, към датата на писане на този материал блогът на Перез Хилтън попада в Топ 1000 на сайтовете и блоговете в целия свят (!)

Стилът на Перез Хилтън е “големи снимки - хапливи коментари - линкове към външни източници - минимален текст”. В резултат, Перез Хилтън се чете от десетки хиляди хора всеки ден, което от своя страна вероятно му носи добри доходи, съдейки по огромната колона от реклами в сайта му.

Ето един характерен откъс-описание за Перез Хилтън, поместен в блога му най-вероятно от самия него:

Перез Хилтън е най-дяволския клюкарски колумнист в Интернет. В момента той живее в Манхатън заедно с пудела си Мариел. Любимата му напитка е мартини Виагра, а мотото му е: “Аз съм гей, но не съм чак толкова голяма курва както Парис Хилтън.”

Както се казва - без коментар. Ако съм успял да напомпам любопитството ви до краен предел, явно ви остава само едно - да посетите PerezHilton.com. :)


rss feedХаресвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии!

Вижте и това:

Остави коментар