Планът ми за БГ Сайт 2008 пропадна

от Тодор Христов на 25.08.2008

Пропадна тайният ми план за БГ Сайт 2008, където (за теб шега дъще, за мене истина) бях замислил да изчакам до края на срока за регистрация и ако няма никакви заявки в категория “Личен блог/сайт” (теоретично и това е възможно) – да се включа с Alabala.org (което ми е като личен блог), за да спечеля без конкуренция. :twisted:

Този не особено креативен, но принципно – работещ (и като цяло – почтен) мой план, загатнат в последния абзац на този материал, бе разбит на пух и прах от Vanitta – сайт на модна къща Ванитта.

Първите впечатления от сайта са, че съвсем не е личен сайт/блог, а е чиста форма на фирмен сайт (в случая – на модна къща), но е регистриран за участие именно в категория “Личен блог/сайт”, с което моите надежди за лесно и безпроблемно първо място бяха тотално осуетени. :-(

Предвид на обстоятелствата, като че ли не ми остава много, освен да се фокусирам към БГ Линк 2008, където ако не друго, поне всички печелят.

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
Вижте и това:

{ 1 trackback }

БГ Сайт 2008 с нов личен блог и медиен партньор
09.11.08 at 12:09

{ 9 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

1

Иван Пидов 26.08.08 в 00:08

Междудругото и аз планирах нещо такова :D
Жалко… :D

2

Стоян Станев 26.08.08 в 08:08

Само ми отговорете на един въпрос: Защо ви е нужно да печелите това “признание”?
Ако ви трябват контактите може да ги направите и без да се опитвате да печелите конкурса. Особено пък печеленето в дадена категория, когато няма други кандидати или конкуренцията ви не участва. Срещу кого, за какво, за какъв ви е да печелите? Грамота и аз мога да ви дам. Статуетка ако трябва ще ви направя :D
Докато не започнат да участват наистина конкурентни сайтове по категории печеленето на конкурса няма стойност. При 5 участника ако си на трето място според мен изобщо не е престижно. Ако са трима още по-малко, Ако са 20, но истински конкурентни сайта и си трети, това вече е престижно.

Тошко, не е късно да участваш, този блог който в момента фигурира като участник и без това не е блог, а корпоративен сайт. Не би трябвало да е в категорията. И втори да си в класирането пак ще има стойността на първото място :D

3

Тодор Христов 26.08.08 в 09:08

Стояне, моят материал е в шеговит стил съставен. :-)

Надявах се да личи по емотиконите и стила на писане, но явно понякога говоря за шеговити неща по-сериозно от нужното. :-)

4

Стоян Станев 26.08.08 в 09:08

Моят стил е същия :D , Разбрахме се :D
(емотиконка за стискане на ръцете като в скайпа)

5

Тодор Христов 26.08.08 в 09:08

Така си и мислех! :-)

6

radislav 26.08.08 в 13:08

Майтап, майтап – но мои познати го обмисляха сериозно. Като добавим и техни съмишленици, си представям как в последния ден се регистрират 20-на блога, предвкусващи лесния медал :)

7

Тодор Христов 26.08.08 в 13:08

Да, така е – в идеята има хляб, но както каза и Стоян – за какво е такава награда?

По-стойностното е да се получи истинско признание от журито или публиката, в условията на честна и сериозна конкуренция. Иначе, като знае човек, че е измамил или е “минал метър”, самият той няма да се радва на “спечелената” награда.

8

Пламен Томов 27.08.08 в 16:08

Хм, то дори статуетка не дават.

9

radislav 28.08.08 в 11:08

@ Тодор – така е, прав си.

@ Пламен – май вече имат статуетка – http://blog.bgsite.org/?p=4

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.