Blogvam.com: Форумът за блогъри

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 17.10.2007

  форум за блогъриДимитър Николов от Kreativen.com днес обяви старта на първия български форум за блогъри – Blogvam.com.

  Идеята на Blogvam.com е да събере под едно място начинаещи, напреднали и професионални български блогъри, които да обменят опит, идеи, съвети и да се подпомагат взаимно.

  Неслучайно и основните тематични категории на Blogvam.com са свързани с целите на форума: монетизация, писане за блогове, популяризиране на блогове и др.

  Успех на Blogvam.com!

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.


  Вижте и това:

  { 3 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

  1

  Димитър Николов 17.10.07 в 13:10

  Благодаря за доброто представяне. Засега нямам добри впечатления от хостинга, който съм избрал, и вероятно ще местя форума на българска хостинг компания.

  Надявам се Блогвам.ком да стане мястото за интелигентни дискусии за всички български блогъри, където да споделят както опит, така и да си помагат помежду си.

  2

  Тодор Христов 17.10.07 в 13:10

  Да, като че ли нещо с хостинга не е наред, защото преди малко опитах да посетя форума, но в продължение на няколко минути това не бе възможно.

  3

  Димитър Николов 17.10.07 в 13:10

  Ще го преместя на хостинга на Креативен – от FColor.bg

  Но най-неприятното е, че 24 часа ще трябва да се ъпдейтнат DNS неймсървърите. Все пак ще бъде за доброто и бъдещето на форума.

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.


  + 7 = eight