Enchant: Prognosis

от Тодор Христов на 26.08.2008

Enchant са американска програсив-рок банда, която харесах още в момента, в който ги чух за първи път – някъде преди около 6-7 години.

Един приятел вчера ми изпрати информация за техен клип в YouTube, към композицията Prognosis, и след като го изгледах, направо онемях. Много добро парче, изцяло в добрите традиции на жанра на прогресив рока и между другото – първия чист инструментал на групата, който слушам (всичко останало е с пеене, вокалът е добър!)

Пожелавам ви да блогвате успешно със скоростта, с която се движат нотите на екрана ви: :-)

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
Вижте и това:

{ 2 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

1

Майк Рам 26.08.08 в 21:08

Аз също много ги харесвам, въпреки че не са много известни у нас. Е, повече харесвам пеенето, но и това парче никак не е лошо :-)

2

Тодор Христов 26.08.08 в 21:08

Даже клиповете им в YouTube са много качествено заснети, струва ми се, че са всичките от един концерт, някакъв Live е било. Картината и звука са много чисти.

Иначе да, у нас не са много популярни… но те такива групи не се слушат чак толкова и навън май. Друго си е Бритни Спиърс! :-)

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.