Вградени тагове в WordPress 2.3 Beta

от Тодор Христов на 07.09.2007

WordPress таговеКакто вероятно са разбрали почти всички фенове на WordPress, преди няколко дни излезе новата версия на известната блогова платформа – WordPress 2.3. Версията е все още в бета вариант и в момента се тества.

Разгледах накратко новостите в WordPress 2.3 – повечето от тях не ми говорят много. Една от тях обаче привлече вниманието ми – вградените тагове.

За специалистите тази статия за таговете в WordPress 2.3 може би ще им говори нещо, а за неспециалистите тази новина означава, че вероятно в скоро време няма да се нуждаят от плъгин като Ultimate Tag Warrior, ако се предлага вградена възможност за тагове директно в WordPress.

Небезизвестната Лорел Ван Фосен дава повече насоки за новостите в WordPress 2.3.

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
Вижте и това:

{ 0 коментара… коментирайте сега }

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.