Blog World Expo: Конференция за блогъри

Blog World Expo

Започвам все повече да завиждам на американците за страхотните възможности за обогатяване на блог културата, запознанства с други блогъри, монетизация на блог и т.н. Особено след новината за Blog World Expo, което ще се провежда в Лас Вегас на 8-9 Ноември 2007г.

Рик Калвърт, основател и изпълнителен директор на Blog World Expo събира на едно място известни имена и експерти по блоговете заедно с обикновени блогъри в рамките на своеобразно изложение-конференция, състоящо се от презентации, панелни групи и дискусии за по-доброто развитие и монетизация на блоговете.

Конференцията Blog World Expo се очертава да бъде най-масово посещаваната в историята на блоговете до този момент, с над 70 презентатора, сред които личат имената на блогъри и спецове като Брайън Клард от CopyBlogger.net, Майк Арингтън от TechCrunch и други.

Между другото, освен интересна конференция, Blog World Expo се очертава като доходен бизнес за организатора й. Ето какво казва самият той:

Реших да организирам това събитие, защото исках да участвам на такава конференция, а когато започнах да се оглеждам къде и как мога да се включа в подобна, не можах да повярвам, че такава не съществува.

За щастие, работата ми се състои в това да организирам търговски изложения и след като спрях да се чудя как все още никой не е организирал подобна конференция, реших аз да я създам.

Ако не ми беше изтекла щатската виза и имах излишни 2-3 000 долара, бих се включил и аз в Blog World Expo с голямо удоволствие. :-)

Същевременно, колко добре би било, ако нещо подобно се проведе в България! Дано се случи някой ден!


rss feedХаресвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии!

Вижте и това:

2 Коментара за “Blog World Expo: Конференция за блогъри”

  1. […] че преди време бях написал кратка бележка относно Blog World Expo: Конференция за блогъри. Това събитие, преминало с грандиозен успех и отразено […]

  2. […] Марк Кюбън за блоговете blogmaverick.com, world blog expo, блог, блогосфера, блогъри, марк кюбънПродължавам да следя отзвука от Blog World Expo. […]

Остави коментар