Следете ме в Twitter !

Twitter

Ако искате, можете да ме следите в Twitter.

От известно време насам публикувам кратки Twitter съобщения. Може би сте ги забелязали - последните най-актуални три от тях излизат в сайдбара на този блог, по-долу в екрана, в секцията “Какво правя сега“.

Занапред планирам леко да увелича употребата на Twitter, може би до 2-3 съобщения дневно. Както и досега, ще публикувам кратки текстове за това с какво се занимавам в момента и на какво се радвам.

До този момент имам само 5 “последователи” в Twitter, но е възможно да се увеличат в бъдеще. Ако искате да се присъедините към малката все още група - започвайте следенето в Twitter още сега.

А ако и вие искате да се включите със свой профил в Twitter - ето къде може да стане това.

Между другото, освен за споделяне на кратка информация, Twitter може да е полезен и с още нещо за вашите блогове, а то е, че Google като че ли “захапва” Twitter добре. Вече на 1-2 пъти ми се случва да виждам в резултатите от търсенето в Google неща, които съм писал в Twitter, при това на първа страница.


rss feedХаресвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии!

Вижте и това:

Остави коментар