Интервю с Пламен Томов, SEO експерт

от Тодор Христов на 10.11.2007

SEO експерт

Сайтът PrIncrease.com е публикувал Интервю със SEO гуруто Пламен Томов (bgkulinar) на тема оптимизация за търсачки, Adsense и предизвикателствата в интернет.

Насочвам ви към това интервю, тъй като в него прочетох 1-2 неща, които допълнително ме окуражиха, че пътят, по който съм поел (а и някои от вас са поели) е правилен път, колкото и трънлив да е той. Става дума за българските сайтове и блогове, които немалък процент от вас – читателите на Alabala.org имате.

Освен това, в интервюто ще откриете и информация как Пламен Томов е започнал със сайтовете си, преди колко време, препоръки към начинаещите SEO оптимизатори (като мен :-) ), както и идея за Кодекс на SEO специалистите.

Нека не ви бавя повече – ето линк към Интервюто с Пламен Томов.

Между другото, от известно време насам Пламен Томов провежда SEO експеримент, за който също можете да узнаете повече, ако проявявате по-задълбочен интерес в тази тема.

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
Вижте и това:

{ 1 trackback }

Блог новини: 27.07.2008
07.27.08 at 17:07

{ 2 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

1

Пламен Томов 10.11.07 в 12:11

A, бе, това с гуруто беше малко пресилено. Аз съм по-скоро гур(у)ман т.е. лакомник.

2

Тодор Христов 10.11.07 в 12:11

Нищо, така или иначе вече са те кръстили така. :-) Няма лошо, само да не предизвикаш завист…

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.