Интервю с Пламен Томов, SEO експерт

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 10.11.2007

  SEO експерт

  Сайтът PrIncrease.com е публикувал Интервю със SEO гуруто Пламен Томов (bgkulinar) на тема оптимизация за търсачки, Adsense и предизвикателствата в интернет.

  Насочвам ви към това интервю, тъй като в него прочетох 1-2 неща, които допълнително ме окуражиха, че пътят, по който съм поел (а и някои от вас са поели) е правилен път, колкото и трънлив да е той. Става дума за българските сайтове и блогове, които немалък процент от вас – читателите на Alabala.org имате.

  Освен това, в интервюто ще откриете и информация как Пламен Томов е започнал със сайтовете си, преди колко време, препоръки към начинаещите SEO оптимизатори (като мен :-) ), както и идея за Кодекс на SEO специалистите.

  Нека не ви бавя повече – ето линк към Интервюто с Пламен Томов.

  Между другото, от известно време насам Пламен Томов провежда SEO експеримент, за който също можете да узнаете повече, ако проявявате по-задълбочен интерес в тази тема.

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
  Вижте и това:

  { 1 trackback }

  Блог новини: 27.07.2008
  07.27.08 at 17:07

  { 2 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

  1

  Пламен Томов 10.11.07 в 12:11

  A, бе, това с гуруто беше малко пресилено. Аз съм по-скоро гур(у)ман т.е. лакомник.

  2

  Тодор Христов 10.11.07 в 12:11

  Нищо, така или иначе вече са те кръстили така. :-) Няма лошо, само да не предизвикаш завист…

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.