Моят ICQ номер

Не знам какво направих, но освен че се разболях, изтрих и всичките си контакти в листата в ICQ. Ползвам Miranda за ICQ клиент и нещо се обърка.

Поради тази причина се налага да публикувам ICQ номера си тук, тъй като всичките ми хора-контакти в Miranda четат Alabala.org.

И така, ето ICQ номера ми: 287513078.

Всички, с които не съм имал възможността да кореспондирам по ICQ, но искат да се свържат с мен, могат да ме потърсят на този номер.

Ще се радвам да си възстановя старата листа и дори да набъбне леко. :-)


rss feedХаресвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии!

Вижте и това:

7 Коментара за “Моят ICQ номер”

 1. andreytcho на 29.11.07

  Ако отидеш в Miranda>Options>Network>ICQ>Contacts там има Manage Server’s List, след като синхронизираш номерата се качват на сървера и никога няма да ги губиш отново.

 2. noname на 30.11.07

  Пич, такива проблеми ми напомнят на Windows 98 и съпътстващите го проблеми. Какво става с web 2.0? Не си ли чувал за Meebo, Gtalk с Jabber, онлайн синхронизация, http://www.qip.ru

  И това ми било човек, който пише за блогове :)
  Изглежда освен AdSense в сайтовете ти от друго не се интересуваш.

 3. Чувал съм за Meebo, ползвам Google Talk, спокойно. :-)

 4. Ljancho на 30.11.07

  И аз съм имал подобни проблеми с Trillian. Най-добре си е с оригиналното ISQ, но сега(от както съм нов човек със стария си манталитет :) ) използвам и Pidgin за Линукс.

 5. […] Направих си акаунт в ICQ. […]

 6. Боряна на 22.05.08

  здравейте бихте ли ми помогнали? Изкам да си изтрия ICQ акаунта, но незнам как.

 7. Илиян на 23.05.08

  Доколкото знам, не може да се изтрие напълно акаунта, само детайлите и допълнителната информация за дадения акаунт.
  Ако искаш, махни всякаква информация, която си въвела в акаунта си или я замести с друга произволна.
  Щом искаш да го изтриеш, значи няма да го ползваш, т.е. няма да пречи, някой ако постоянно ти пише на този акаунт. Затова просто си махни данните, които си въвела за себе си там. Промени си името, адреса, телефона и т.н.

Остави коментар