Блогът на Аарън Уол SEO Book минава под CC

Интересна новина от Аарън Уол. Днес той обявява, че статиите в блога му са лицензирани под Creative Commons (Криейтив Комънс).

Криейтив Комънс лиценза на Аарън Уол можете да видите тук. Той позволява създаването на дериватни продукти, т.е. и преводи, ако се отдаде нужното признание за авторство по подходящ начин.

Аарън Уол дава Криейтив Комънс лиценз и за статията си “Как работят търсещите машини“, в която сравнява алгоритмите на Google, Yahoo и MSN.

Аз пък ви давам линк към откъс от материал на Аарън Уол - 5 съвета на Аарън Уол за SEO на блог.


rss feedХаресвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии!

Вижте и това:

2 Коментара за “Блогът на Аарън Уол SEO Book минава под CC”

  1. Момчил Стоянов на 23.11.07

    Чудесна новина. “Как работят търсещите машини” - доста полезна статия.
    Дано се намерят желаещи за преводите….

  2. Илиян на 30.11.07

    Правилно прави човека да се опита да защити съдържанието на сайта си, което, доколкото чета блога му, е уникално и богато, така че уеб мастърите си крадат по малко и по много от него и колегите му “познавачи”. Само че Криейти Комънс, както казват на сайта им, дава само основите да започнеш дело срещу евентуални нарушители, не е като да си закупиш патент и права върху съдържанието на сайта.

Остави коментар