Блог Новини: 28.07.2008

от Тодор Христов на 28.07.2008

Богат е на блог новини днешният ден, просто не знам от къде да започна! :-) Все пак, ето откъде:

  • Известни блогъри и спецове се обявиха против Google Knol, след първите данни, че Knol се класира изключително високо в резултатите от търсене (каква изненада!)
  • Коментари за това можете да видите например от Аарън Уол (много хубав коментар, между другото), Дарън Роуз намеква, че доста от големите блогове ще се откажат от Adsense (милата ми Адсенс!) в знак на протест срещу неравнопоставеността, в която ще трябва да работят, а Даниел Скоко развива цял сценарий около Knol, който, честно да ви кажа, е абсолютно възможен.

  • Излезе страхотна нова тема за WordPress, много професионална и изчистена – NewsPro. Не е безплатна, разбира се, но съдейки по видяното Live Demo си струва парите.
  • Задава се нов групов проект по писане и този път, ако не ми мине котка път, и аз ще се включа. След като вече се търсят спонсори, значи датата е близо…
Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
Вижте и това:

{ 2 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

1

Longanlon 28.07.08 в 16:07

новата тема не е лоша, наистина

чудя се кога ли на много хора ще им светне, че два малки сайдбара в дясно не са по-добра идея от два от двете страни … :)

2

Тодор Христов 28.07.08 в 16:07

Защо? :-)

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.