Блог новини

от Тодор Христов на 26.07.2008





След “Блог музика”, време е да стартирам и рубриката “Блог новини”. В нея ще правя преглед на по-интересните неща от деня, свързани с блоговете. Така и аз самият ще поддържам форма относно новите неща, които непрекъснато излизат. :-)

Ето първата в историята на блога за блогове порция блог новини, само за познавачи, разбира се:

  • Девет интересни WordPress хватки за подобряване на функционалността на платформата. Вече приложих една от тях, за .htaccess
  • Все повече започва да се шуми за бюлетините към блогове. Не става дума за RSS емисии, а за е-мейл бюлетини. След Дарън Роуз, който достатъчно подробно разясни за Aweber, доста други блогъри се включиха в шуменето, в т.ч. и Джон Чоу.
  • Цял ден вчера си мислех за този блог за автомобили, който само за 2 години (от 2006) вече е с над 40 000+ долара месечни приходи, 4 души на постоянна работа + 2 на непълен работен ден. Браво, просто браво!
  • Две WordPress теми, които може би ще ви харесат – Vita и QuickPress. Втората е за WordPress 2.6, SEO оптимизирана, готова за реклами.

Като ще сме информационна агенция, да сме информационна агенция! ;-)

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.




Вижте и това:

{ 1 коментар… прочетете го по-долу или добавете ваш }

1

blacksnoopy 27.07.08 в 15:07

използвам StatPress и много ми харесва.

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.


one + = 5