BGReporter.com с нов съ-собственик?

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 06.11.2007

  BGReporter.com

  По данни на NoTrial.info, Netinfo.bg са придобили дял в Svejo.net (50%) и което е още по-любопитно – в BgReporter.com (35%).

  Пълната статия можете да прочетете тук – Нет Инфо.БГ придобиха собственост в два сайта.

  Казвам, че придобиването на дял в BgReporter.com е любопитно, защото това реално е сайт тип “блог”, с множество български автори, които пишат срещу заплащане, задвижван от WordPress и с безплатен дизайн Cutline от Крис Пиърсън.

  Реално, от Netinfo.bg са инвестирали в съдържанието на BGReporter.com, което в момента възлиза на около не повече от 400-500 статии, по моя груба преценка (данните са съвсем грубо оценени от мен, а в Google се виждат 1000 индексирани страници, но в т.ч. и тагове, и др.)

  Много ми е интересно какво ще е развитието на BgReporter.com оттук нататък. Че трафикът ще се увеличи с 1 линк на подходящо място в някой от сайтовете на Netinfo.bg, това е много вероятно, но какво ли още ще се случи?

  Може би превантивна мярка срещу конкуренция тип MyKinda?

  А ето и новината директно в Нетинфо.

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.


  Вижте и това:

  { 1 коментар… прочетете го по-долу или добавете ваш }

  1

  рачо 22.07.09 в 11:07

  Това обяснява ситуацията преди пращах материали проверяват и плащат сега даже и не проверяват материалите тоя сайт го развалиха BgReporter.com

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.


  + seven = 14