BGReporter.com с нов съ-собственик?

от Тодор Христов на 06.11.2007

BGReporter.com

По данни на NoTrial.info, Netinfo.bg са придобили дял в Svejo.net (50%) и което е още по-любопитно – в BgReporter.com (35%).

Пълната статия можете да прочетете тук – Нет Инфо.БГ придобиха собственост в два сайта.

Казвам, че придобиването на дял в BgReporter.com е любопитно, защото това реално е сайт тип “блог”, с множество български автори, които пишат срещу заплащане, задвижван от WordPress и с безплатен дизайн Cutline от Крис Пиърсън.

Реално, от Netinfo.bg са инвестирали в съдържанието на BGReporter.com, което в момента възлиза на около не повече от 400-500 статии, по моя груба преценка (данните са съвсем грубо оценени от мен, а в Google се виждат 1000 индексирани страници, но в т.ч. и тагове, и др.)

Много ми е интересно какво ще е развитието на BgReporter.com оттук нататък. Че трафикът ще се увеличи с 1 линк на подходящо място в някой от сайтовете на Netinfo.bg, това е много вероятно, но какво ли още ще се случи?

Може би превантивна мярка срещу конкуренция тип MyKinda?

А ето и новината директно в Нетинфо.

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.


Вижте и това:

{ 1 коментар… прочетете го по-долу или добавете ваш }

1

рачо 22.07.09 в 11:07

Това обяснява ситуацията преди пращах материали проверяват и плащат сега даже и не проверяват материалите тоя сайт го развалиха BgReporter.com

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.


+ seven = 14