Svejo.net с нов дизайн

от Тодор Христов на 06.09.2007

Svejo.net социална мрежа

Социалната мрежа Svejo.net се сдоби с нов дизайн и някои нови функционалности.

Ако посетите Svejo.net сега, ще откриете следните новости в сравнение с първата версия:

Подобрен дизайн

Хората от сайта са се справили добре, като са “изчистили” дизайна, заложили са на по-убедителни нюанси на оранжевото и синьото, които по мое лично мнение се допълват по-добре и създават по-добро общо впечатление.

Нови функционалности

  • “Свежите” и “Зелените” табове (т.е. тези с повече гласове и най-новите) са изкарани на по-преден план, в по-централна част на екрана. Така определено е много по-добре.
  • На по-централни места в дизайна, по ненатрапчив начин са изведени и табовете “Нови свежи”, “Свежо за 24 часа”, “Свежо за 7 дни”, “Свежо за 30 дни” и “Вечно свежо”. Така тези табове имат по-добра видимост, респективно по-голям шанс да бъдат прегледани от посетителите.
  • В дясната част на екрана са добавени тагове, които автоматично излизат в стил “облак” след обработка на индивидуалните тагове на всяка една статия в Svejo.net.
  • В дясната колона на сайта е добавена секция “Топ потребители на седмицата”, която листва десетимата най-активни потребители, които са добавяли съдържание в Svejo.net.
  • Променен е начинът, по който се листват линковете към “партньори и приятели”. В момента това става на база на броя на входящите влизания в Svejo.net през съответните “партньори”.
  • Съкратен е броят на изходящите линкове от Svejo.net към външни сайтове, които са направили ревюта (прегледи) на сайта. За разлика от предишната версия, където бяха листвани 15-20 ревюта, в момента броят им е ограничен до три.

Новата версия на Svejo.net (дизайн и функционалности) лично на мен ми допада много. Ако все пак трябва да направя забележка, тя е по отношение на хоризонталния скрол, който се вижда при монитор с резолюция 1024×768.

Успех на социалната мрежа Svejo.net в набирането на още по-голяма популярност у нас!

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
Вижте и това:

{ 3 trackbacks }

Социалните мрежи в България
11.27.07 at 12:11
GetClicky включва три български социални мрежи
05.10.08 at 11:05
Осем пропуснати онлайн възможности за PR-а на ПИБ
05.18.08 at 20:05

{ 0 коментара… коментирайте сега }

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.


4 − four =