Easytrader.bg премахва бутона “Trusted Site”

  • el
  • es
  • id
  • pt
  • se
  • от Тодор Христов на 06.10.2008





    Българската рекламна платформа EasyTrader.bg съобщава на всички свои членове, че премахва бутона “Trusted Site”, в резултат на направените преди време промени и разделянето на уеб-издателите в две групи – “Интерактивни сайтове” и “Трафик сайтове”:

    Уважаеми Уеб партньори,

    Във връзка с въвеждането на новите статуси на сайтовете в платформата, преустановяваме програма Trusted Websites, за да не предизвикваме объркване сред рекламодателите в EasyTrader.

    Ограничения брой сайтове (Интерактивни сайтове), с които боравят рекламодателите облекчи значително процедурата по одобряване за програми и липсата на знак Trusted няма да се отрази по никакъв начин на успешното ви участие.

    Моля, премахнете възможно най-скоро бутона за Trusted Site, за да не се визуализира текстов линк при спиране на програмата. Благодарим Ви за доверието и участието в рекламната мрежа!

    Дали това не е доказателство за ползите, които получиха рекламодателите вследствие на разделянето на партньорите на EasyTdarer.bg в двете групи?

    Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


    Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.




    Вижте и това:

    { 1 trackback }

    Easytrader.bg без Trusted Site
    10.06.08 at 17:10

    { 2 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

    1

    Ник 07.10.08 в 12:10

    По въпроса за “Интерактивни сайтове” и “Трафик сайтове”: На далавера са рекламодателите – би трябвало да плащат по-малко, а от друга страна визуалният банер е доста добра реклама дори и без клик на него.

    За конкретната промяна – аз не съм виждал такъв линк, ама щото и не съм гледал.

    2

    Тодор Христов 07.10.08 в 21:10

    Trusted Sites бе банер тип “бутон”, който определени сайтове можеха да изберат да поставят на страниците си, което им даваше възможността рекламодателите да виждат по-специалния, условно казано “VIP” статус на тези сайтове и евентуално това да влияе положително на решението им да одобрят един или друг сайт да показва рекламите им.

    КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

    Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.