Devstorming.com: Блог за уебмастъри

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 13.10.2007

  devstorming блог за уебмастъри

  Преди седмица официално стартира Devstorming.com – блог за уебмастъри.

  Devstorming.com е дело на известните в техно-блог средите Атанас Янев и Иво Станков. Тяхната идея е блогът им да не се попълва със съдържание само от тях, а и от други блогъри.

  Основните тематични области на Devstorming.com са Оптимизация за търсачки, Пари от интернет, Дизайн, Линк Билдинг, Търсачки и др. Малко встрани от тези теми стои засега секцията “Хардуер”.

  Само за първата седмица, в Devstorming.com са публикувани близо 30 статии. Техни автори са не само двамата основатели на блога, но и други блогъри, сред които могат веднага да се забележат известни имена.

  Между другото, самият аз имам покана за включване в Devstorming.com като блогър и в момента обмислям с какво и как мога да съм полезен.

  В този смисъл, препоръчвам ви да посетите Devstorming.com и ако темите там ви интересуват и смятате, че едно ваше участие като гост-блогър ще ви бъде полезно, свържете се с Атанас Янев и Иво Станков, за да им предложите услугите си.

  Желая на новия блог успешно развитие и много интересни теми!

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
  Вижте и това:

  { 2 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

  1

  Иво Станков 13.10.07 в 15:10

  Благодарим за представянето :)

  2

  Блогът за уебмастъри 15.12.07 в 22:12

  Наближават празници, наближава Коледа, а по Коледа стават чудеса! По този повод, ние от екипът на DevStorming.com, решихме да ви изненадаме с уеб дизайн състезание. То е по-различно от останалите, а освен това е и първо за Блогът за уебмастъри.

  За повече информация, условия и записване: http://www.devstorming.com/?p=212

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.