Коледно състезание в блога за уебмастъри Devstorming.com

от Тодор Христов на 04.01.2008

коледно състезание блог
Снимка: Sxc.hu

Коледа отмина, но коледните страсти – не. Точно обратното – в момента в блога за уебмастъри Devstorming.com текат две анкети, част от конкурса за коледна украса на блог или сайт, организиран от Devstorming.com.

Двете анкети са своеобразни полуфинали, като във всяка от тях участват по 10 сайта. Първите 5 сайта с най-много гласове ще отидат на финал, от който първите три сайта с най-много гласове ще получат награди от Devstorming.com.

Можете да видите кандидатите в състезанието за коледна украса на Devstorming.com още сега, а ако някой кандидат ви е направил добро впечатление, бихте могли да пуснете глас в негова полза:

Аз вече гласувах във всяка от двете анкети. Изборът ми не бе труден, смятам, ще видим какво ще се случи на финала. А финалното гласуване започва след 11.01.2008.

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
Вижте и това:

{ 1 коментар… прочетете го по-долу или добавете ваш }

1

MacTeP 06.01.08 в 08:01

Аз съм регнал един клиентски сайт там :) AvAir ама гледам, че нещо няма много гласове за него.

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.