Нови фланелки от WordPress

 • el
 • es
 • id
 • pt
 • se
 • от Тодор Христов на 23.07.2007

  WordPress T-shirtsДобрите хора от WordPress вече дават възможност на всички фенове на софтуера извън САЩ да си закупят фен-фланелки.

  Бизнесът с фланелки винаги ми е правел приятно впечатление. Това е начин за генериране на приходи, от една страна, а от страната на клиентите на фланелките – възможност да се отблагодарят на фирмата за това, че използват нейни (най-често безплатен) продукти.

  Ето какво пише в сайта на WordPress по този повод:

  Едно от най-големите оплаквания срещу нас бе, че когато в началото стартирахме магазина си за фланелки, хората извън САЩ, които съставляват по-голямата част от трафика ни, нямат възможност да си поръчват от тях.

  Сега вече можете! (И имаме нови видове на склад.)

  В официалния ни магазин shop.wordpress.net можете да поръчате новата ни червена фланелка в мъжки и дамски вариант и тя ще ви бъде доставена почти навсякъде по света.

  Разгледах фланелките – лично на мен ми харесват. Мъжка фланелка с размер XXL струва 9,50 британски паунда + 4,50 паунда за доставката.

  Кога ли българска фирма, без значение дали от сферата на Интернет или не, ще отвори онлайн магазин за фен-артикули? Поне засега не съм срещал такава.

  Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


  Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.
  Вижте и това:

  { 2 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

  1

  Иво Станков 23.07.07 в 13:07

  Не вярвам наша фирма скоро да отвори такъв магазин, освен ако няма пари за прахосване. Коя ще е тая толкова обичана фирма, че реално да има приходи от такъв магазин за фен-артикули…

  2

  Тодор Христов 23.07.07 в 13:07

  И аз мислех за това, но наистина не се сещам за кой знае колко обичана (и масово популярна) българска фирма.

  Но ако някой може да подскаже за такава, ще е супер.

  КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

  Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.


  2 + = five