1000 посетители от MyBlogLog (всъщност вече са 1032, ура!)

MyBlogLog

Преди точно два месеца съставих материала MyBlogLog: Социална мрежа за блогове. Това бе по повод включването ми в тази бързоразвиваща се социална мрежа, вече собственост на Yahoo.

Два месеца по-късно се радвам на точно 1032 посетители в моя профил, известна част от които са посетители и на блоговете, на които съм автор.

В MyBlogLog вече имам 157 контакта, както и съм член на 276 общности (communities). Планирам през следващите месец-два да удвоя тези показатели. :-)

Ако имате блогове, но все още не сте се приобщили към MyBlogLog - помислете дали не е време да го сторите.

Ползите за вас могат да са различни, като сред най-големите бих откроил предполагаемото покачване на видимостта на блоговете ви в Yahoo, нови контакти, черпене на свежа информация от местата, които наистина ви интересуват, както и известен безплатен трафик, разбира се.

Повече за MyBlogLog и Yahoo ползите можете да прочетете в материала MyBlogLog в Dao.InternetReklama.com.

А ето и линкове към моите общности, в случай, че искате да се присъедините към тях:

Ще се радвам да се засечем в MyBlogLog в близко бъдеще!


rss feedХаресвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии!

Вижте и това:

1 коментар за “1000 посетители от MyBlogLog (всъщност вече са 1032, ура!)”

  1. […] два месеца ви споменах, че профилът ми в MyBlogLog е посетен от 1000 души. Днес открих, че цифрите са се удвоили, т.е. че профилът […]

Остави коментар