JobHow.org: Блогът за търсене и откриване на работа

Преди няколко дни заедно с Татяна Христова решихме да създадем специално място в интернет, в което да публикуваме материалите, които искаме да напишем във връзка с уменията за търсене (и откриване) на работа.

Това решение взехме по една проста причина - тези теми не са от основния фокус на основното ни издание NovaVizia.com, затова и няма да има смисъл да ги публикуваме там.

Тъй като въпросите по откриването на работа са тясно свързани с автобиографиите, мотивационните писма, интервютата за работа, процесът на търсене на работа и всякакви техники в тази връзка, създадохме www.JobHow.org.

работа, автобиография, мотивационно писмо, интервю

Блогът е създаден изцяло от моя милост, с адаптиране на WordPress темата MystyLook. Реших блога в две колони, заложих на изчистения външен вид, лекотата на четене и запомнящата се шапка (header). Както ще забележите, в блога има и Google Adsense реклами.

Ето кои са последните два нови материала в JobHow.org:

Планираме да поставяме по няколко нови материала в JobHow.org всеки месец. Ето защо, ако темата на сайта ви интересува, не забравяйте да се абонирате с RSS фийд или с бюлетин по е-мейл, за да получавате известие за всеки нов материал веднага след неговата публикация.


rss feedХаресвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии!

Вижте и това:

1 коментар за “JobHow.org: Блогът за търсене и откриване на работа”

  1. Г. Иванова на 05.09.07

    Сайтът е много полезен - поздравления!

Остави коментар