Обратно в играта

След три интересни дни, в които нямах никакъв достъп до всичките си блогове, в т.ч. и до контролните им панели и електронната си поща, съм обратно в “блог” играта и продължавам с периодичните си материали.

Въпреки неприятностите ми с достъпа до блоговете, вчера успях да добавя автоматично селектиране и импортиране на отметките ми от Del.icio.us в RSS фийда на Alabala.org.

Тези Del.icio.us отметки няма да се публикуват (поне засега) в Alabala.org директно, а са само за абонатите на RSS фийда. Ето как приблизително се виждат в RSS четец:

del.icio.us rss reader

Del.icio.us отметките просто ще ви дават бърза информация за любопитни линкове по темата за блоговете и около блоговете. Така че, ако случайно все още не сте се абонирали за RSS тук, бихте могли да госторите сега. Ето линк - http://feeds.feedburner.com/alabala.

А, да не забравя да спомена една любопитна подробност - не поддържам блоговете няколко дни, но броят на посещенията им не е намалял, нито скромните им рекламни приходи.

И така, обратно в играта! :-)

P.S.: Малко по-късно днес ще споделя за един много дребен, но леко дразнещ проблем с WordPress 2.3.1, с два скрийншота, може би ще можете да си кажете тежката дума за какво иде реч…

P.S. 2: Благодаря на всички, които са оставили коментари тук, докато ме “нямаше”!

Споделете с останалите: Dao.bg  Svejo.net  Ping.bg  del.icio.us 
Моля, дайте вашия глас за тази статия!


Вижте предложенията от моите щастливи спонсори:

Уеб дизайн за 59 лв. - Template.bg

FColor.bg - Хостинг BG Domain

Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS или с е-мейл, за да не изпуснете най-новите ми статии.


RSS абонамент

Или, абонамент с е-мейл (въведете е-мейл адреса си):

Вижте и това:

2 Коментара to “Обратно в играта”

  1. Mr. Hristov, welcome back. We missed you.

  2. Ха-ха, благодаря много! :-)

Остави коментар